Verešová na Maledivách: Kde je vystrčeno, tam je... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Verešová na Maledivách: Kde je vystrčeno, tam je...

Andrea tak, jak ji Pánbůh stvořil.
Andrea tak, jak ji Pánbůh stvořil. (Foto Facebook)

Velikonoce strávila v ráji! Modelka Andrea Verešová (36) odletěla s celou rodinou na Maledivy, kde se nebojí odhalit své tělo.

Na jedné z fotek, kterou zveřejnila na Facebooku, je úplně nahá. K autorovi fotografie se přitom otočila zády. „Focení nové kampaně, která se chystá,“ napsala ke snímku. Modelka na ostrovech kromě koupání cvičí jógu a nebo šnorchluje.

K několika fotografiím také připsala citáty slavných spisopvatelů a básníků. Mimo jiné od Oscara Wildea: „Uchovej lásku ve svém srdci. Život bez ní je jako zahrada bez slunce.” Její krásný zadeček jako by čekal na pomlázku, která včera měla co dělat na všech dívčích pozadích..

Andrea Verešová při práci:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
19. 4. 2017 • 13:40

Hnusná je všude, kostnatá vyžilá vrásčitá nepřitažlivá bába s neskutečně zlým ježibabím ksichtem, brrrrrrrrrrrr ... Ale tyhle dvě fotky jsou excelentní hnus, tělo a tlama prostě nejšerednější, i když uhrovitý pisálek z redakce se dvakrát udělal.. http://www.ahaonline.cz/galerie/zhave-drby/201129/veresova-na-maledivach-kde-je-vystrceno-tam-je?f oto=17 http://www.ahaonline.cz/galerie/zhave-drby/201129/veresova-na-maledivach-kde-je-vystrceno- tam-je?foto=4 Dál to sledovat nejde, dostali jsme záchvat smíchu a bolí nás kyčel, jak ho ta striga šlachovitá seschlá má stále vykloubený..

antonuis.j
19. 4. 2017 • 10:48

Chudinka ubohá, primitivní a pologramotná. Vytapetovaný barák svými fotkami, nahou p*del dnes a denně posílá do bulváru - hodiny retuše aneb kamarád Photoshop. Je to stařena, seschlá, kostnatá, šlachovitá a hnusná, ksicht naprosto ohyzdný a tělo zrovna tak - stařecká kůže se skvrnami, vrásky všude, ale do sebe je moc zamilovaná, striga. Mně je z ní na zvracení, a pokaždé v práci řveme všichni smíchy, jak se ta stará bába stylizuje do tajemné krasavice a sfingy - ani omylem, je odpudivá a nechutná. P*delí už naposílala mraky, důra debillní, příště přitvrdí a pošle roztaženou vagííínu přes celý monitor, určitě ji už má doma po zdech, nechutná stařena zlá. Volopitcha je prostě hnus

-bello-
19. 4. 2017 • 00:48

a la SFINGA jsem chtěla napsat

-bello-
19. 4. 2017 • 00:46

ty jo, to nemá chybu. Postoj/poleh a la sfiga . Ta je blbááááááááá !!! Jsem smíchy mrtvá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.