Výměna manželek ostrá jako břitva: Info o vězení spustí peklo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Výměna manželek ostrá jako břitva: Info o vězení spustí peklo!

Renata nejde pro ostré slovo daleko!
Renata nejde pro ostré slovo daleko! (TV Nova)

V tomto díle uvidíme, jak Eliška zvládne malé hospodářství a rodinnou hospůdku k tomu. A jak si poradí Renata v dočasné domácnosti se stejně dominantním manželem jako je ona sama.

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Trmice, kterou tvoří Eliška (28), Libor (38) a dcery Lenka (8) a Linda (3). Na druhé straně se seznámíme s Renatou (48), Lubošem (42) a dcerou Janou (13), kteří žijí v Mšeně. Rodinu z Trmice překvapivě přihlásil do Výměny manželek Libor, který žije v partnerském vztahu s Eliškou už deset let, na svatbu zatím ale nedošlo. Libor o Elišce tvrdí, že se o nic nestará. Ta zase argumentuje tím, že Libor se cítí jako pán tvorstva.

 

Druhá rodina šla do Výměny manželek spíše pro zajímavost. Jejich manželství je totiž údajně idylické. Renata je sice silně dominantní žena, ale jejímu manželovi to vyhovuje. Jediné co Renata od výměny nechtěla, byl náhradní dominantní partner. Přesně k takovému ale dorazí. A právě to bude střetem mnoha ostrých výměn názorů. Libor také Renatě prozradí, že byl ve vězení a navíc ho čeká další soud, kde mu hrozí odsouzení na 3 až pět let. Co tahle informace spustí?

Video se připravuje ...

 

Premiérová Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.