Tajná oslava Pohlreicha (60): Šampaňské a unikátní dárek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajná oslava Pohlreicha (60): Šampaňské a unikátní dárek!

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich (SPAR ČOS, Weber Grily, Prima FTV)

Velké překvapení zažil Zdeněk Pohlreich. Během pondělního natáčení seriálu Ohnivý kuře pro něho štáb a herci připravili tajnou oslavu jeho 60. narozenin!  

Kvůli pořadu Ano, šéfe! si vysloužil přezdívku drsného kata. Postrach všech hospodských ale během oslavy v ateliérech Ohnivýho kuřete měl z překvapení slzy na krajíčku. Nejdřív mu Richard Tesařík (71) zazpíval: Hodně štěstí, zdraví, a pak dostal obří dort s nápisem: Díky, šéfe!.

Velkým překvapením byla také osobní gratulace od generálního ředitele Primy Marka Singera, který přišel s lahví luxusního šampaňského. Největší radost šéfkuchaři ale udělal dárek od producenta Ivana Vodochodského (53). Daroval mu speciálně vyrobený nůž, který je jediný na světě!

Oslavou na půdě Primy v prostorách seriálového Grand hotelu jubileum pro Pohlreicha skončilo. Není totiž příznivcem velkolepých oslav pro desítky lidí. Dokonce ani šedesátku nebere jako nějaký významný věk. „Narozeniny obecně už neslavím, protože celý můj život je celá oslava,“ řekl Aha! šéfkuchař, který přiznal, že večer posedí s rodinou a dají si skleničku.

6 NEJdrsnějších hlášek šéfa:

„Viděl jsem hada s*át, žábu bušit pěstí do skály, koně zvracet v barvách francouzský trikolory. Dokonce jsem viděl i stíhačku couvat, v*le. Ale todleto sem teda ještě neviděl.“

„Do psích pochev urousanejch!“

„Když určujete ceny, tak se chováte jak vožralý milionáři: 65 %, 10 %, meníčko za sto deset, pštrosa, video, v*le, pí*u, v*le...“

„Tohle kdybych sněd celý, tak se mi budou zejtra u p*dele rojit včely.“

„Tady je teda vzduch jak v poklopci!“

„Tohle by normálně zabilo orla v letu, v*le.“

Na rozhovor se Zdeňkem Pohlreichem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
britva
11. 4. 2017 • 19:15

je to lidský hnusák, takže ať má třeba sto restaurací, ale štěstí mu to stejně nepřinese. už je to šedesátiletej dědek, co tu bude tak možná ještě deset let sprostě hulákat a pak už ho budou jenom v drahém hospicu přebalovat ukrajinské pečovatelky

-bello-
11. 4. 2017 • 12:24

Pro mě jsou hlášky pouze takové útvary, které jsou vtipné a zapamatelnovatelné a děj nebo jeho část nějakým způsobem osvětlují, nebo kritizují, nebo vypíchnou , nebo zesměšní a můžou být legrační, nebo tragikomické i tragické a v dobách totality se v nich ukrýval jinotaj .U hlášek divák lehce zpozorní a pamatuje si je.. Z těch útvarů. co se musel naučit blekotat Pohlreich čiší uměle vytvořená kostrbatá struktura , která nějak s hláškami nekooperuje Toho blba, co to vymýšlel + další, kteří ty blbosti odsouhlasili bych já škrtla. Hlášky : Hoří, má panenko: Kdo si nenakrad, musí to brát, jako že nevyhrál. Kulový blesk: To je ale pěkná půdička... ta se vám povedla pane Knotek, to jsem sama ráda. Tady se mi to bude věšet. Kulový blesk: Máňa říkala, že to není směroplatný Černí baroni: Čo bolo, to bolo, v pätnáctém století jsem též nebyl majorom a terazky hej! Homolka a Tobolka : Homolka: Co? Homolková: Říkám, co říkáš tomu panorámatu? Homolka: Je to žrádlo. Homolková: No, a co až budeme nahoře, to teprv budou panorámata. .... atd.

bursik
11. 4. 2017 • 08:20

Neoholeny vulgarni ,potrebuje podprsenku, se zubama jak upir nezajimavy clovek v okopirovanem programu ze zahranici.Kde se vzal tento zoufalec co chce chodit lidem do obyvaku .Ta jeho perverzni ucitelnica primitivni jako on,oba by meli sedet v jejich kuchyni a mluvit jak posledni z poslednich -nevkusac

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.