Táta surovec: Ženu bil, dětem pálil hračky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Táta surovec: Ženu bil, dětem pálil hračky!

 Za týrání partnerky a dětí hrozí Petru Ch. dvanáct roků vězení.
Za týrání partnerky a dětí hrozí Petru Ch. dvanáct roků vězení. (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

Vyhrožování, urážky, bití, pálení oblečení, pálení hraček. Tak se ke svým nejbližším choval hromotluk Petr Ch. (42) ze Zlínska. Teď se před soudem zodpovídá z týrání, hrozí mu dvanáctiletý trest.

Přítelkyni Lenku M. (48) s níž měl dvě děti, nazýval podle obžaloby hlupaňou a mnoha dalšími nepublikovatelnými výrazy. Vyhrožoval, že jí vypíchá oči či uřeže nohu nad kolenem a nechá ji vykrvácet. „Byla to hrůza. Říkal, že musím za vše trpět a že děti musí trpět za svou matku. Neustále nás za něco trestal. Děti mlátil, až se počůraly.

Pálil jim také hračky, zamykal je samotné v domě,“ vypověděla žena u soudu. Ze strachu prý nešla ani k lékaři. Bývalý partner ji údajně »odstřihl« od rodiny, kamarádů, přátel. Surovec, který je ve výkonu trestu za jiné násilné skutky, tvrdí, že se o rodinu staral dobře. Podle něj si partnerka vše vymyslela, aby se mu pomstila za to, že za ni nechtěl platit dluhy.

Víte, že...
...oběti domácího násilí se mohou obrátit anonymně na nostop linku pomoci na čísle116 006? Je zdarma.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.