Ťukněte si s celebritou! Herečka Jaroslava Obermaierová slaví 71! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ťukněte si s celebritou! Herečka Jaroslava Obermaierová slaví 71!

Jaroslava Obermaierová slaví 71!
Jaroslava Obermaierová slaví 71! (Foto: Mária Rušinová, TV Nova, ara)

71. narozeniny dnes slaví herečka Jaroslava Obermaierová. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Po prknech Národního divadla cupitala Jaroslava Obermaierová už v deseti letech. Tančila v operetách a baletech. A proslavil ji seriál 30 případů majora Zemana. Po gymnáziu přešla Jaroslava Obermaierová na pražskou DAMU. Ve stejné době dostala roli ve filmu Souhvězdí Panny a 7 zabitých. Následovaly desítky dalších.

Po škole hrála v divadle v Kladně a Mladé Boleslavi. Dvacet let vystupovala v pražském Divadle E. F. Buriana. Předvedla se v Žebrácké opeře nebo v Noci na Karlštejně. Zahrála si také v dramatu Žert nebo v Kladivu na Čarodějnice. Zdravotní sestrou byla Jaroslava Obermaierová v Dívce na koštěti a Kristlou v Babičce od režiséra Antonína Moskalyka. Své umění předvedla i v seriálu Třicet případů majora Zemana, Byl jednou jeden dům nebo Četnické humoresky. Zahrála si také ve snímku Bastardi. Mimoto se herečka Jaroslava Obermaierová objevila v několika pohádkách a komediích. Poslední roky hraje pravidelně v nekonečném seriálu Ulice.

Za Richarda Čecha se vdala až v šestatřiceti. Narodil se jim syn Jaroslav, ale po roce se kvůli Čechovým manýrům rozvedli.

Video: Jaroslava Obermaierová na 70 rozhodně nevypadá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.