Kariérista Kramár: Práce bližší než vlastní krev? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kariérista Kramár: Práce bližší než vlastní krev?

Maroš Kramár
Maroš Kramár (Foto: Jakub Poláček, David Kundrát, Martin Pekárek, Mária Rušinová, Martin Hurda, ara)

Herec, který vyvádí neuvěřitelné pokusy v zábavném pořadu Zázraky přírody je zaplavený prací.

V Zázracích přírody už Kramára můžeme pár let vidět. Pro někoho je obrovský frajer, protože se nebojí zkoušet různé bláznivé pokusy. Ale tak to není! Maroš je naopak celkem vybíravý strašpytel!  ,,Jsem kavárenský typ, nemám rád adrenalinové sporty. Nešel bych pomalu ani na kolotoč, protože je mi špatně. Na konci každého dílu máme nějakou soutěž a výzvu, ke které bych se ani nepřiblížil. Spoustu jich i odmítnu a jsem rád, že je se mnou druhý moderátor Vladimír Kořen, který chce všechno zkusit,“ řekl herec v rozhovoru pro  Blesk tv.

Nebojácný Kořen

Právě zmíněný kolega Vladimír Kořen všechny kousky oddře! Kdyby ho Maroš neměl, bůhví jak by soutěž vypadala. Herec by se musel asi hodně přemáhat, aby se nebál. Zatímco Kramár většinu bláznovin odmítá, Kořen se do všeho vrhá bez zábran, je to asi milovník adrenalinu. ,,Na lítání jsou ptáci a na potápění vodní živočichové. Minule jsme s Kořenem vařili v šesti metrech pod vodou štědrovečerní večeři. Nesmysl, blbě se tam dýchalo. Já se na takové věci rád podívám v obývaku, vodní a podmořský svět mě baví, ale být tam nemusím,“ svěřil se.

Strach z pokusů

Když se Kramára ptali, zda o něho nemá jeho žena strach, či jestli si pak neklepe na čelo, Kramár přiznal, že obavy žena nepociťuje a na čelo si klepe spíše on. Do některých zkoušek, které už musel v pořadu Zázraky přírody absolvovat, by už nešel a vše jen bere jako takovou jeho osobní výzvu. U otázek rodinného charakteru se v rozhovoru s ním ještě párkrát zakroužilo. I když má Kramár pěkné rodinné zázemí a má se kam vracet, naplňuje ho práce.

A co děti?

Kramár má svou rodinu určitě velmi rád, ale práce je pro něho extrémně důležitá. Proto moc nabídek kvůli rodině neodmítá a neustále někde pendluje. Například nedávno byl prý s divadlem až v Austrálii! ,,Práce se hrozně nabaluje, jsem na volné noze, nejsem nikde zaměstnaný. Mám spoustu představení, taky dvě produkuji, a tak se vám nejednou kalendář začne plnit až na rok dopředu. A najednou zjistíte, že se vám tam už nic nevejde. Nikdy jsem nebyl nemocný, za celý svůj život jsem byl jen tři dny mimo se zlomenou rukou. Vždycky jsem hrál, i když mi bylo blbě, a to jen proto, že čtyři sta lidí si koupí lístky a dalších třeba deset lidí díky vám nepřijde o práci. Nechcete jim komplikovat život, tak tam jdete,“ vysvětlil Kramár důvody, proč se nelze jen tak vykroutit z práce.

Rozhovor s jeho seriálovou kolegyní Danou Morávkovou si můžete pustit zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
8. 4. 2017 • 23:56

Viděl ajsem ten pořad 2 x. Kvůli Kramárovi už nikdy.Kramár je mi strašně odporný.Hnusnej chlap je to. / A to ani nezminuju, proč tam musí být Slovák v českým pořadu!/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.