Marie Rottrová: To byl můj nejhorší týden... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marie Rottrová: To byl můj nejhorší týden...

Marie Rottrová s manželem
Marie Rottrová s manželem (Foto: Martin Přibyl)

Pohled upřený k zemi, slzy v očích a nepřítomný výraz. S tím vstupovala do smuteční síně po boku manžela Milana Říhy zpěvačka Marie Rottrová (75). Kvůli smrti kamarádky přerušila dovolenou v Mexiku.

„Zpráva o Věřčině smrti mě zasáhla na dovolené v Mexiku. Musela jsem přiletět,“ vzlykala Marie Rotrová. Byla zničená, vždyť ty dvě k sobě měly velmi blízko. Potkávaly se na velkých vystoupeních i estrádách, dvě dámy s kouzelným hlasem. Vzniklo z toho obrovské přátelství, které ani jedna neměla potřebu vykřikovat do světa!

„Prožila jsem děsivý týden, strašně mě to zasáhlo. Věrka byla hodně blízký člověk, přitom jsem netušila, že je takhle moc nemocná. Dokonale na ni sedí slova z písničky Arethy Franklin Natural Woman, kterou nám teď hráli,“ zmohla se Marie po obřadu na pár slov, která se jí neříkala lehce. Z jejího obličeje šla vyčíst velká bolest po odchodu milované osoby...

 

Se Špinarovou se loučily desítky tisíc lidí. A auto ze slavného seriálu na Slovensku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
4. 4. 2017 • 21:22

To, že nejel na pohřeb bych mu nezazlívala, je nemocen, ale že neposlal ani kytičku a kondolenci.

hejpockej
4. 4. 2017 • 03:55

Dama co ma charakter, a tech jak je videt mezi umelci moc neni.

hejpockej
4. 4. 2017 • 03:53

Gott u me hodne klesl, nejen tim, ze nejel na pohreb, ale hlavne- neposlal ani kyticku!!!! To je sprosty..... Ani telegram s kondolenci..... Neexistuje zadna vymluva na to, ze neposlal venec ani kvetiny!!!!!

nikal
3. 4. 2017 • 14:20

...taky se mi nelíbí reakce K.Gotta, tedy spíš jde o zklamání, ale když čtu ty hnusné přípěvky, tak si říkám, že tohle je to poslední, o co by paní Špinarová stála. Tím byla nádherná, tou normálností, ale nevšiml jsem si nikdy, že by do toho patřila nenávist a zloba. Jo a jsem z Prahy, do Ostravy jsem pravda nejel, ale Špinarku jsem měl fakt moc rád,,,

hadaja
3. 4. 2017 • 12:03

Dalo se to čekat,kdyby tušili,kolik lidí se sejde,to by si reklamu udělali, Zaňáková si tam mohla postavit pult a prodávat andělíčky,Janů by se nezbláznila,když by Kubu oželelela, ale co,turné nebude,dívala jsem se na ten záznam,paní Věra normální,Janů se tvařila,hrdá na své plastiky,no jsou to naše vip,co po nich můžeme chtít,jak to nesmrdí korunou,co by se namáhali.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.