Známá česká herečka a dabérka: Manželství plné nadávek! Zasahovala policie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Známá česká herečka a dabérka: Manželství plné nadávek! Zasahovala policie

Herečka na něj zavolala policii a rodinné prý problémy řeší i soud.
Herečka na něj zavolala policii a rodinné prý problémy řeší i soud. (Foto: MČ Praha 12, facebook.com, ara)

Byl to prý teror. Herečka a skvělá dabérka Miriam Chytilová (51) údajně nechala vykázat manžela Ivana Jurku (50) ze společné domácnosti kvůli násilí!

Manželská krize bývalé dětské hvězdy a radního pro kulturu měla přetrvávat delší dobu. Docházelo prý i k domácímu násilí, výhrůžkám a nadávkám. Podle tvrzení serveru Expres.cz si Miriam měla rodinné hádky nahrávat. A jejich přepis zní drsně.

Drsné nadávky
Na jedné z nahrávek má být zachycen moment, kdy Jurka vzbudí svou dceru, protože v pokoji měla najít útočiště i jeho manželka Miriam. „Tati, svítíš jí do obličeje. Nesviť tím světlem mámě do očí,“ říká dcera. Politik říká, že chtěl svou ženu jenom obejmout. Poté se situace dramaticky změní. „Tak si najdi větší péro, ty k*ávo. Větší č**áky, kteří ti budou kvrdlat v k**dě. Možná tatínkovo tak nekvrdlalo, viď, ty poškozená ženo,“ údajně zuří Jurka.

Vydírání
Podle serveru Jurka o nahrávkách ví. „Řeší se to u soudu. Bylo to před dcerami. Já jsem se dcerám omluvil, i na policii jsem to vysvětlil. Pro muže to není lehké psychicky zvládnout. Já můžu říct, že téměř vše, co jsem říkal, říkala i paní Chytilová. Ty vulgarity byly z obou stran. Rafinovanost jejích vulgarit je taková, že jsem použil její slova. To není výmluva ani výmysl. Jsem těmito nahrávkami vydírán. Řeší to policie a je to velký problém. Uvidíme, jak ta věc dopadne,“ uzavírá radní. „Obávám se, že to je účelové jednání paní Chytilové, které jde o majetek, víc k tomu nemůžu říct,“ reagoval na dotaz Aha! Ivan Jurka a přislíbil písemné vyjádření, které ale do uzávěrky dnešního vydání neposlal.

Byla jsem hloupá
Herečka nad tvrzením manžela kroutí hlavou. „Točím a mám asi jenom minutu. Je mi moc líto našich dcer. Sebe nelituji, byla jsem hloupá a měla jsem to řešit dříve. Nechápu, jak by majetek mohl souviset s domácím násilím, psychickým a fyzickým týráním. Manžel si myslí, že z pozice radního má nad lidmi neomezenou moc, jako měl nade mnou,“ řekla Aha! Chytilová, kterou deník zastihl na natáčení.

Bývalá dětská hvězda
Miriam Chytilová začínala ve filmu jako dítě. Hrála v seriálu Tajemství proutěného košíku. Objevila se i ve snímku Kolja. V současnosti se živí hlavně dabingem. Jejím hlasem promlouvá často Jennifer Aniston (47) alias Rachel z amerického seriálu Přátelé. Na televizní obrazovce ji nyní vídáme v seriálu TV Barrandov Doktorka Kellerová.

Radní přes kulturu
Ivan Jurka je uvolněný člen rady, předseda kulturního výboru pro Prahu 12. Rád hraje na harmoniku a klávesové nástroje.



Přečtěte si
kasta
1. 4. 2017 • 12:41

Myslíte,Honzo,že člověk má nějakou hodnotu jen,když ho vy znáte?Musíte být hodně nešťastný.

ellenic
1. 4. 2017 • 08:33

Když se chlap takhle chová, tak jediné řešení pryč z takového odporného manželství. Miriam Chytilovou si pamatuji ještě jako dívenku s nádherným hlasem. Přeji, aby tyto nechutnosti už nikdy nemusela zažívat . Nejhorší je, že ten chlap si to neodpustil ani před dcerami .

Adelaid
1. 4. 2017 • 08:14

Mraky ženskejch si nechá líbit násilí, ty ze šoubyznysu nejsou výjimkou. Možná to maj ještě těžší, protože se víc snaží držet fasádu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.