Účastníci nové série reality show Farmář hledá ženu se představují: Po ženě touží kovboj i zámecký pán! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Účastníci nové série reality show Farmář hledá ženu se představují: Po ženě touží kovboj i zámecký pán!

TV Barrandov pokusí usnadnit hledání životní partnerky novým mužům.
TV Barrandov pokusí usnadnit hledání životní partnerky novým mužům. (Foto: TV Barrandov)

Už čtyřikrát dostali farmáři šanci, aby prostřednictvím televize našli novou partnerku. Tentokrát se TV Barrandov pokusí usnadnit hledání životní partnerky osmi novým mužům. Seznamte se s nimi!

Kovboj Roman (51)
Ranč vybudoval vlastníma rukama. Honácký bič ovládá brilantně a na soutěžích získal mnoho cen. Před sedmi lety se rozvedl, má dva dospělé syny. „Neměl jsem po rozvodu majetkové vztahy vyřešené jako teď, už mám klidnou hlavu a žiju na vlastní triko,“ tvrdí Roman. Chce společenskou ženu, může mít i děti.

Zámecký pán Jan (59)
Vlastní zámek, kde má i velký statek, chová koně, ale i kozy, pořádá svatby a různé akce pro děti. Manželství se mu rozpadlo. Chtěl by ženu, které by nevadil život na venkově. „Jsem romantik. Dětí mám pět, ale vědma mi jich předpověděla sedm, tak uvidím, třeba přijdou s partnerkou,“ doufá Jan.

Sportovec Václav (38)
Je rozvedený a bezdětný. Má velké hospodářství a zaměřuje se na rostlinnou výrobu. Věnuje se myslivosti, rád plave a často jezdí lyžovat do Itálie. Ženu by chtěl upřímnou. „Vztahy mi ztroskotaly vždy na tom, že si našla někoho jiného. Kamarádi mi říkají, že jsem až moc hodný, až se mnou nejde žít,“ svěřuje se Václav.



Nezkušený Zdeněk (28)
Žije stále s rodiči. Má rozsáhlá pole, pěstuje obilí, stará se o domácí zvířata a ve voliérách chová papoušky. Zdeněk je dobrák od kosti, ale dokáže se i rozčílit. Hledá hodnou ženu, klidně i s dítětem. „Stálý vztah jsem neměl, spíš krátkodobé, vždy to vyprchalo. Nabízím lásku a férového chlapa, co se ničeho nebojí,“ říká farmář.

Houslista Vladislav (41)
Žije v pohraničí, kde dává dohromady statek ze 13. století, který postavili jeho předkové. Vystudoval hru na housle a stále na ně hraje. Chová kozy a vyrábí sýry. Kromě toho zedničí, dělá truhlařinu, opravuje stará auta a traktory. „Ženu bych chtěl milou, upřímnou, štíhlou a pracovitou, to ke statku patří,“ míní Vladislav.

Vdovec Václav (68)
„Mám třináct hektarů polí, krávy, slepice. Budou to čtyři roky, co mi žena zemřela, a od té doby jsem sám,“ stýská si Václav, který žije na statku se synem. Farmář neměl lehký život. Před lety v jedné budově začalo hořet a zemřel tam jeho prvorozený syn. Václav se s touto ztrátou nikdy nevyrovnal. Radost mu nyní dělá jeho pejsek.

Koňák Radek (38)
Hospodaří na větším statku s penzionem, chová koně a věnuje se agroturistice. Hledá mladou a hezkou ženu. „Mám deset koníků a čuníky. S koníky chodím na dětské dny, na poutě. Děti chci určitě. Ženu bych chtěl ale raději bez dětí a sdílet to s ní poprvé,“ upřesňuje Václav, který by chtěl pomoc i na penzionu.

Pohodář Jiří (38)
Rád by si pořídil děti. Farmu po předcích se snaží uvést do původní podoby. „Jsem agronom. Chalupu jsem zdědil, teď budu mít vrácený pozemky a chci začít hospodařit,“ řekl Jirka, který si doteď užíval svobodu a partnerku nehledal. „Byl bych rád, kdyby se žena tady realizovala. Je blbé, když je na to člověk sám,“  dodává Jirka.

Video: Smrt hvězdy reality show Farmář hledá ženu - Sebevražda kvůli ženské!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.