Krásná Sabina (†26): Vrah jí rozbil obličej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krásná Sabina (†26): Vrah jí rozbil obličej!

Sabinu Č. zabil neznámý vrah.
Sabinu Č. zabil neznámý vrah. (Foto Aha!: Karel Janeček, Facebook)

Byla veselá, oblíbená mezi kamarády, a hlavně krásná... Sabinu Č. (†26) v Ostravě-Polance nad Odrou neznámý zločinec brutálně připravil o život. Podle všeho se k ní vloupal do domu. Tvář jí měl zmasakrovat tak, že policie měla problém s identifikací.

Přátelé dívky popisují, že se krvavá řež odehrála ve středu. „Měla takovým způsobem rozbitou hlavu, že ji nemohli identifikovat,“ řekl serveru tn.cz kamarád Sabiny.

Sousedi se bojí
Případ děsí obyvatele okrajové části Ostravy, v okolí panuje strach. „Těžko říct, co se v tom baráku stalo. A podívejte se sami – doteď ho hlídají policisté,“ ukázala včera sousedka Marie (67). Sabininu oplakávají přátelé na Facebooku, co se stalo, také netuší. Stejně jako starosta obce Pavel Bochnia: „Byli bychom rádi, kdyby se všechny fámy vyjasnily, protože mezi lidmi se samozřejmě šíří panika.“

Policie mlčí
Policisté vloupání a vraždu šetří, zatím ale odmítají sdělit jakékoliv podrobnosti. „V současné době nebudeme komentovat nic, co se týká toho případu. Další informace budou poskytnuty ihned, jakmile to situace dovolí,“ řekl policista Richard Palát.

Přečtěte si
hejpockej
2. 4. 2017 • 04:50

oprava, diskriminace

hejpockej
2. 4. 2017 • 04:47

a co ceka vraha? 11 let? Jako ta chuva co zabila malou holcicku a dve zmrzacila. Lidsky zivot ma v tyhle spolecnosti hodnotu jen par let vezeni. Vrahove muzou zabijet a mucit, a nestane se jim nic. Jeste jim daji v base ochranku. Pry spravedlnost..... pritom je to diskrimance... dneska jsou vysmaty jen cerny huby, vrahove, pedofilove, atd, takovy jsou "chraneny" a muzou cokoliv. Zivot normalniho cloveka je bezcenny.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.