Paroháč Noid: Gábinka si to rozdává za bílého dne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Paroháč Noid: Gábinka si to rozdává za bílého dne!

Gábinka je se svým doktorem očividně šťastná!
Gábinka je se svým doktorem očividně šťastná! (David Kundrát)

Někdo má svaly, druhý zase čáry. Nebo vlastně skalpel. Noidova manželka se už několik měsíců tajně schází se svým plastickým chirurgem. 

Nejdřív jí udělal v dekoltu trojky a od té doby to spolu táhnou. Srdce Gabriely Dvořákové (28) uhranul jakýsi plastický chirurg Patrik Paulis (46). Milenci se scházejí v jednom z kvartýrů v pražských Dejvicích, kde je nachytal i fotograf Blesku. Nejdříve ustrašené ohlížení na všechny strany a když po více než hodině z bytu vycházejí, veškeré napětí ve tvářích Gábinky i Patrika je pryč...

"Víte, když se člověk dozví o dlouhodobé nevěře, tak ho to zasáhne. Manželce jsem věřil. Postavil jsem pro nás dům, pracoval jsem pro rodinu. Máme malou dceru. Musím najít sílu a pokusit se kvůli ní naše manželství zachránit. I za tu cenu, že se mi někdo možná bude smát, že jsem paroháč. Navíc tak dlouho," svěřil se zdrceně Blesku Václav Noid Bárta (36). A co na to nevěrnice Gábina? Ta rovnou vydala prohlášení, kde už má rozvod s Noidem za hotovou věc!

 

Rozvádějící se Gabriela Bártová: Milence už přivedla do společnosti! Představila ho Blesku! 



Přečtěte si
setroseuros
30. 3. 2017 • 06:30

Mel si najit obycejnou holku. Tzv.z lidu . Ta by si jej jiste vic vazila a dala mu vse co mu zadna fiflena z branze neda. Stejne Prachar. Dnes naleznes tezko pravou lasku , kdyz kazda z techto je zlatokopka a skacou jak blechy z kozichu do kozichu ,kde je vic. A hloupy muzi ...

petr11
30. 3. 2017 • 06:24

... novomanželé na svatbě slibují, že spolu budou v dobrém i zlém, většinou ani nevědí, kolik práce za tím je....

antonuis.j
29. 3. 2017 • 10:33

Nedivím se u ní ničemu - zkrátka Dr. Paulis má asi platinový skalpel a více naditých kont, navíc mít krejčího na kozy a další části těla doma... to je terno, taková Victoria Principal by mohla vyprávět, taky je zmršená až z ní jde hrůza. "Gábince" šlo vždy jen o prachy, dcera ji nezajímá, kozy se musejí rok co rok přešívat a o tom to je. Tyhle primitivky v palici nemají nic jiného.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.