Prachař po odchodu od Agáty vytrvale paří! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Prachař po odchodu od Agáty vytrvale paří!

Jakub Prachař v posledních dnech vede hlavně noční život.
Jakub Prachař v posledních dnech vede hlavně noční život. (Foto Aha!: Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Pavel Machan)

Kvůli partnerské krizi smutkem zmámený Jakub Prachař (33) v posledních dnech vede hlavně noční život. Jedna párty střídá druhou a hrdlo prolévá množstvím alkoholu.

Ze čtvrtka na pátek se Jakub Prachař motal Prahou, sem tam vykonal potřebu přímo na ulici. Nechyběl ani na oslavě filmového barda Bartošky, kde celý večírek uzavřel, když odcházel mezi posledními až ráno před osmou.

 

Video: Agáta a Jakub Prachařovi o třech letech v manželství! Rodina se rozroste!



Přečtěte si
maja.janov...@...
28. 3. 2017 • 16:02

neni sráč, proste je to sklamany človek, a každý sa so svojim sklamaním vyrovnáva po svojom, musi prejsť čas, aby sa k danému problému postavil zoči-voči s jasnou hlavou, držim mu palce

maja.janov...@...
28. 3. 2017 • 15:59

je mi ho luto, že sa tak správa, je to osobnosť medzi ľuďmi oblúbeny aj u nas na Slovensku, ale musi pozberať svoju hrdosť, a sa rozhodnúť , bud že jej odpusti, ale bude neustale žiť s otáznikom co ak sa to zopakujem, a ci sa oplati veriť ,Preto prajem Jakubovi, aby sa pozberal , ma meno je to osobnosť, tak nech si nekazi svoju reputáciu, pre neveru svojej manželky, nech ide niekde na dovolenku nech sa vyburi, ale nech ho nikto nevidi a začne odznova, ludia ho maju radi, a nechceme prisť o vtipneho , charizmatickeho človeka, ktorý sa upija pre osobu, ktorá si to zrejmä nezasluži. Pan Jakub neni prvý žial ani posledný, ktorým takým niečim musí prejsť,buď nech sa s tým vyrovna, alebo nech urobí hrubu čiaru a začne odznova.Držím Vám pán Prachař prsty, aby ste to dokazal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.