Jakub Prachař: Konečně dobrá zpráva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jakub Prachař: Konečně dobrá zpráva!

Jakub Prachař má konečně důvod k radosti!
Jakub Prachař má konečně důvod k radosti! (archiv)

Rodinná situace Jakuba Prachaře není zrovna nejrůžovější, rozvod stále visí ve vzduchu. Na poli pracovním se ale Kubovi daří, jako nikdy. Navíc má teď na další rok o práci postaráno.

Mezi tvůrci seriálu Ohnivý kuře a televizí Prima došlo k dohodě a natáčení se prodlužuje o další rok. Pro Jakuba Prachaře, který má v seriálu jednu z hlavních rolí, to znamená další přísun peněz.

„Ano. Kuře točíme už rok a půl a bude se točit další rok,“ uvedl pro týdeník Sedmička kreativní producent seriálu Ivan Vodochodský, který má z popularity projektu obrovskou radost. A není se čemu divit, je totiž jasné, že herci i štáb si přijdou na pěkné peníze.

Podívejte se na ukázku z oblíbeného seriálu Ohnivý kuře...

Video se připravuje ...

Agáta Prachařová v limuzíně Blesku: Rozpitvala manželství s Jakubem! 




Přečtěte si
-bello-
25. 3. 2017 • 15:46

Furt lepší budovat si kariéru , než poslouchat v Suchdole ty dvě štěkny . V každém normálním státě požádá nadřízený, ať si zaměstnanec vyřídí své rodinné záležitosti v soukromí .Na ministra Stropnického se to nevztahuje ?!!!! Mohli by ty 2 v Suchdole už přestat ječet a chovat se aspoň trochu slušně? Za Žilkovou bych se jako za matku styděla.A to myslím naprosto vážně! U nich to tedy muselo vypadat, když vyháněla ty svý manžely! Stropnický chce velet státu a jako vystudovaný diplomat nedokáže doma ukočírovat 2 nány a je za trapáka taky!Ta Kordula nebude jiná, dyť co vidí doma ? !

ivoadler
25. 3. 2017 • 13:23

Chudák ten, komu se život smrskne na práci.

Jussa
24. 3. 2017 • 16:21

To zas bude merdačka, že jim závidím a já zase ostrouhám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.