Oslava narozenin Vágnera: Udělali z Havlové babičku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Oslava narozenin Vágnera: Udělali z Havlové babičku!

Karel věnoval Dáše květiny.
Karel věnoval Dáše květiny. (Foto Aha! – Karel Kopáč, Michal Protivanský, herminapress)

Stovky přátel a rozvětvená rodina. Karel Vágner měl obří narozeninovou oslavu. Nechyběli na ní Hana Zagorová (70), Karel Gott (77) ani Dagmar Havlová (64). Ta seděla hned za Simonou Krainovou (44) a snažila se zabavit jejího syna Bruna (4), pro kterého byl koncert dlouhý.

Karlova snacha Simona přišla s kompletní famílií: manželem Karlem (41), syny Maxem (6) a Brunem a tchyní Želmírou. Právě benjamínek Bruno začal ale asi po hodině programu zlobit. V Dáše se okamžitě probudila dvojnásobná babička. Má totiž od dcery Niny (39) vnučky Sofii (8) a Stellu (6). Začala na chlapečka vesele mluvit a když se od stropu snášely nafukovací kopací míče, hrála si s ním a náramně se u toho sama bavila.

Bruno díky ní úplně zapomněl na to, že ho to vlastně v Lucerně nebaví. „Karel je fajn chlap,“ řekla po koncertu bývalá první dáma na adresu oslavence. Vlastně jeho charakterové vlastnosti chválit tak trochu musí, protože se s Vágnerem narodili ve stejný den, jen s jedenáctiletým rozdílem. Měli by tedy podle horoskopu mít hodně společného. Tři hodiny koncert, a pak velká žranice
Na jevišti legendární Lucerny vystoupily desítky oslavencových přátel. Přišel i Jiří Suchý (85), který Vágnera kdysi přijímal do Semaforu. „Karlovi gratuluju, mně bude za patnáct let sto,“ žertovaL Jožka Černý, který oslavil 75. narozeniny před dvěma týdny, dal Když jsem šel z Hradišťa, Hanka Zagorová zazpívala s oslavencem Mistra basů. Po tříhodinovém koncertu, který uvede v sestřihu ČT 1. dubna, následoval raut s lahůdkami Jaroslava Sapíka (64). Oslava se tak protáhla až do druhého dne.

Karel Vágner o svých 75. narozeninách:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivanak
22. 3. 2017 • 14:35

Havlová vypadá jako míšenské jablíčko.Za chvíli bude s těma tvářema vypadat jako sysel.Stejně ji roky nikdo neodpáře,jen vypadá směšně a trapně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.