Marcela (41): Jak jsem zhubla 52 kg za osm měsíců! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Marcela (41): Jak jsem zhubla 52 kg za osm měsíců!

Marcela Murasová má nové tělo.
Marcela Murasová má nové tělo. (Foto Aha! – Jiří Krušina, FTV Prima)

O historický úspěch pořadu Jste to, co jíte se postarala Marcela Murasová (41) z Ostravy. Maminka dvou dcer (10, 18) za osm měsíců dokázala zhubnout díky změně stravy a zvýšení pohybu neuvěřitelných 52 kilogramů. Kromě krásy se jí vrátilo i sebevědomí.

Samoživitelka Marcela, která pracuje patnáct let v restauraci, se dnes stydí za to, jak vypadala. „Smyslem mého života byly, jsou a vždy budou mé dcery. Jaksi jsem ale zapomněla na sebe. Postupně jsem přibírala. Jeden rok třeba pět kilo, další sedm. To, že tloustnu, jsem poznávala hlavně na oblíbeném oblečení, do kterého jsem se nevešla,“ prozradila Aha! sympatická blondýnka.

Výzvy se bála
Do televizního pořadu ji přihlásila maminka. „Jsem poměrně stydlivý člověk. Ale maminka, a potom i dcera, mi řekly, abych do toho šla. Jeli jsme na konkurz a vybrali nás. Abych řekla pravdu, tak první týden po začátku jsem byla v rozpacích a možná i litovala, že jsem do toho šla. Bála jsem se, že to nezvládnu,“ přiznala. Změna života
Marcela změnila od základu život. „Začala jsem pravidelně jíst. Dřív jsem jedla zejména večer, a hodně. Taky jsem neodolávala dobrůtkám, kterými jsem zaháněla stres. Nikdy jsem nesladila, ale občas si dopřála kolové nápoje,“ vzpomíná. „Dnes jím pravidelně pětkrát denně a vlastně v objemu snad i více než dřív. Piji denně nejméně tři litry vody. Přidala jsem pohyb. Zprvu jsem jen hodně chodila. Dnes cvičím pětkrát týdně dvě hodiny. Hodinu na rotopedu a hodinu pilates či podobné cvičení,“ zhodnotila situaci Marcela.

Díky za šanci
Za osm měsíců Marcela musela kompletně vyměnit svůj šatník. „Z velikosti 52 jsem dnes na velikosti 42. Mám radost. Nezadýchávám se do schodů a s proměnou se mi zlepšil celý život. Kdysi jsem čelila pošklebkům a narážkám. Dnes se za mnou zase známí i neznámí otáčejí. Je to skvělý pocit. Děkuji za šanci a doporučuji všem, kteří mají problémy s nadváhou či obezitou, aby život změnili. Jde to a je to jen v hlavě,“ konstatovala z vlastní zkušenosti.

Bez operace
„Měla jsem obavy, že mi po shození nadbytečných kil bude viset kůže,“ popisovala. Měla však štěstí. Její mladé tělo si vcelku dobře poradilo. „O žádné plastické operaci neuvažuji,“ dodala šťastná Marcela.

Cílem je hmotnost udržet
Ručička váhy Marcely Murasové se zastavila na čísle 132 kilogramů. Díky vůli a podpoře rodičů, dcer a známých dokázala shodit na 80 kilogramů. Nyní bude chtít váhu spíše udržovat.

Paní Marcela zhubla díky pořadu Jste to, co jíte 52 kilo:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Lubica258
26. 6. 2019 • 06:49

To snad ani není možný, že je ten samý člověk. Vypadá parádně. My jsme se s manželkou taky rozhodli, že je na čase zhubnout. Vyděsili mě problémy, které bychom kvůli obezitě mohli mít http­s://ww­w.kon­dice­.cz/20­19/04/s-obezitou-se-poji-nebezpecna-zdravotni-rizika-jaka-to-jsou/ . Kamarádkou nám byla doporučená ketodieta, kterou jsme začali dodržovat a kila mizí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.