Absolonová vnuka neukáže: Jako bych ho předhodila medvědům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Absolonová vnuka neukáže: Jako bych ho předhodila medvědům!

Monika Absolonová
Monika Absolonová (Foto: Facebook)

Nenávist mezi zpěvačkou a jejím otcem trvá dál. Moniku neobměkčil ani fakt, že se stala matkou. Co si asi ti dva museli udělat tak hrozného, že spolu tolik let ani nepromluví? A když, tak jen ve zlém, hodně zlém ...

To ale musí být zloba! Monika Absolonová (40) svému otci Čeňku Absolonovi nedpustila ani po porodu svého syna, Tadeáška mu prý nikdy neukáže. "Mám vzít to nejcennější, co mám, a donést to jednomu z nejzlejších lidí, co jsem kdy poznala? To je jako kdybych ho měla předhodit medvědům," nechala se zpěvačka slyšet v magazínu OnaDnes. Podle ní je Absolon násilník a despota.

On zase tvrdí, že Monča je zcela pod negativním vlivem své mámy. "Ta ji, stejně jako moji extchyni, zmanipulovala, aby na policii a u soudu uváděla nepravdy a výmysly. Například i ta vykonstruovaná obvinění, že jsem ji napadl. Z křivého obvinění byla policií obviněna i jedna najatá svědkyně,“ před lety okomentoval svůj pohled na původ nenávisti v rodiněv Aha.cz sám Čeněk Absolon.

V následujícím videu zpěvačka promluvila o cenách plenek a exekuci:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.