Tohle vám v »TVÁŘI« neukázali: Vystřižená scéna se Špinarovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tohle vám v »TVÁŘI« neukázali: Vystřižená scéna se Špinarovou!

S legendou za zády se i z nezpěváka může stát popová hvězda. Martin Dejdar toho byl jasným důkazem.
S legendou za zády se i z nezpěváka může stát popová hvězda. Martin Dejdar toho byl jasným důkazem. (Foto: TV Nova, ara)

Zdolání Mount Everestu! Tak si mohl připadat Martin Dejdar (52) v soutěži Tvoje tvář má známý hlas. Když se měl proměnit ve Věru Špinarovou (65) a zazpívat její nejtěžší píseň, málem se zhroutil. Přišla ale poklona!

Píseň Jednoho dne se ke mně vrátíš byla celý týden pro Dejdara noční můrou. A nevěřil si ani při generální zkoušce před natáčením. Nova ale tajně objednala samotnou zpěvačku, která ho společným duetem namotivovala tak, že z něj dostala přímo nadlidský výkon. „Já jsem tam jenom tak vstoupila a on to tak zpíval na půl pusy. Ale jak mě uviděl, tak se překonal a najednou to tam vypálil, že jsem byla překvapená,“ svěřila Aha! nadšeně zpěvačka.

Vyklepaný Dejdy
Na Dejdara pěla jen samou chválu. „Pro chlapa je to jedna z nejtěžších písniček. Ale na druhou stranu je dobře, že si to vylosoval on, protože jako chlap nemusí mít hrůzu ze srovnávání. Byl z toho rozklepanej. Ale říkala jsem mu, ať to zpívá, jak to cítí,“ svěřila Špinarová Aha!.

Retro kopie
Unešená nebyla jen ze zpěvu. „To jak ho oblékli a namaskovali, si vzali z televizního klipu ze sedmdesátých let. A když jsem se na něj dívala z dálky, tak podoba tam byla. Je to sice kus chlapa, ale podařilo se jim to,“ dodala nadšeně Špinarová.

Složil ji Morricone
Píseň Jednoho dne se vrátíš vznikla v roce 1976 na hudbu z filmu Tenkrát na Západě, kterou složil Ennio Morricone.

Peroutkovi trumfy v rukávu!
Milan Peroutka exceluje v třetí řadě Tváře od prvního dílu podobně jako vítěz druhé řady Jan Cina. Jeho vítězství ve čtvrtém kole je toho důkazem. Díky skvěle zvládnuté těžké písni zpěváka Miky všechny tentokrát absolutně odrovnal nejen náročnou choreografií, ale hlavně neuvěřitelným hlasovým rozsahem.

Proměny pro 5. kolo
Ondřej RumlGeorge Michael
Adéla Gondíková – Falco
Martha Issová – Duffy
Martin Dejdar - Billy Mack
Aleš HámaPetr Kotvald
Tatiana Vilhelmová – Sex Pistols
Markéta Konvičková – Christina Aquilera
Milan Peroutka – Eric Clapton

Hana Zagorová osobně učila Aleše Hámu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
20. 3. 2017 • 16:01

Martin Dejdar byl dobrý. Škoda, že tu Věru Špinarovou vystřihli. Není to vůči ní fér. A vlastně ani vůči němu. (Hana Zagorová tam být mohla.)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.