Prachař opustil těhotnou Agátu: Žádá o rozvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Prachař opustil těhotnou Agátu: Žádá o rozvod!

Manželství Jakuba a Agáty nejspíše pomalu bere za své a chystá se rozvod.
Manželství Jakuba a Agáty nejspíše pomalu bere za své a chystá se rozvod. (Foto: Profimedia.cz)

Zdá se, že po téměř čtyřech letech definitivně končí manželství Agáty Prachařové (31) a jejího manžela Jakuba Prachaře (33), který rodinu opustil. Žádost o rozvod přichází ve chvíli, kdy je modelka ve čtvrtém měsíci rizikového těhotenství.

Prachař prý od středy přespává u kamaráda a o rozvodu se měl podle webu Express radit i se svým otcem Davidem Prachařem (58). Tomu, že si Jakub vylévá srdce doma, kde Agátu moc nemusejí, nasvědčuje i reakce modelčiny matky Veroniky Žilkové (55). „Jediné pozitivní na tom je, že se Agáta zbaví tchyně, která nectí listovní tajemství, nabourává se jí do Facebooku a informace předává médiím. Doufám, že si najde lepší tchyni, manžela si musí vybrat sama,“ opřela se Žilková do Dany Batulkové (59), Prachařovy mámy.

Sama Agáta nic komentovat nechce. „Nechápeme, co se to strhlo. Dejte nám pokoj,“ vzkázala jen přes sociální sítě. Dosavadní manželé v posledních měsících prožívali bouřlivé období, kdy si vzájemně vytýkali údajné nevěry. Agáta Jakubovi měla přijít na románek s kolegyní ze seriálu Ohnivé kuře Kristýnou Leichtovou (31), do Agáty se zase poté zamiloval fotograf Dereck Hard, kvůli kterému prý naopak modelka v listopadu zvažovala odchod od rodiny. Navíc do toho Agáta zjistila, že je těhotná a vyrojily se spekulace o tom, kdo je vlastně otcem jejího dítěte. „Teď jsem to opravdu v plánu neměla a ani nevím, že to existuje. Určitě to s manželem v plánu nemáme,“ svěřila se Prachařová týdeníku Sedmička. Sama si je Prachařovým otcovstvím Prachaře, protože dítě prý bylo počato na usmířenou. Těhotenství je navíc kvůli stresu matky rizikové.

Agáta a Jakub Prachařovi o svém manželství:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ho.no
20. 3. 2017 • 17:11

Mně Žilková vždycky připadala jako šmud.la uklízečka,nic na ni není..A chudák Stropnický neuspěje na postu prezidenta jen kvůli ní..

mord
20. 3. 2017 • 12:40

Moc ti to zvani hloupa smudlo co si myslíš ty nulo je nepodstatne mazej vytirat uklízečko

adeso
20. 3. 2017 • 11:48

agáta je ukázkou toho, co si všechno můžou kurv--.-čyy dovolit a chlapi jim to donekonečna žerou. Většinou chlapi utečou, ale někdo zabije sám sebe a někdo zabije kur---v-u

-bello-
20. 3. 2017 • 11:26

Já myslím, že nevěra až tak důvodem k odchodu není, já myslím, že omezenost Agáty je brzdou vztahu a taky uštěkaná Žilková.Zamilovaný nevidí neslyší, ale teď bych řekla, že pokud není Prachař úplnej blbec konečně vidí , do jak problematické rodiny se to připletl. A co se týče jeho manželství - umí si někdo představit celovečerní hovory na téma jaká barva laku na nehty je trendy?Víc toho Agáta z mozku nevyplodí. Je typické , že stará Žilková zas bije kolem sebe a zas nehledá chyby v její rodině.Záměrně říkám, j e j í ! rodině, protože Stropnicky tam byl dosazen jen jako trubec za účelem oplodnění této velitelky a matky pluku A Batulková fakt, ale fakt za její Agátu nemůže, i když Prachař je taky vůl na entou , když dělá děti jen pro /na usmířenou.

6010
20. 3. 2017 • 09:42

Ostudná rodina.Dovede si někdo Žilkovou představit jako první dámu?Já tedy né. To by bylo něco .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.