Překvapivý počin Lucie Borhyové: Děti, nebo kariéra?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Překvapivý počin Lucie Borhyové: Děti, nebo kariéra?!

Muži ji obdivují jako sexy kočku, ženy za to, jak zvládá pracovat a být mámou.
Muži ji obdivují jako sexy kočku, ženy za to, jak zvládá pracovat a být mámou. (Foto: TV Nova, facebook.com)

Jen moderování Televizních novin Lucii Borhyové (38) nestačí. Hvězda Novy se rozhodla rozšířit své aktivity i mimo televizi. Vrhla se na hodně překvapivý obor – bude radit ženám a učit je zvládat práci i děti!

Z moderátorky mentorkou. Tak se už příští sobotu dvojnásobná maminka předvede v rámci projektu Ženy sobě, kde bude hovořit na téma: Kariéra, mateřství nebo obojí? „Skloubení kariéry s mateřstvím je pro mne i pro většinu žen neustále žhavé téma,“ vyjádřila se moderátorka k tomu, proč se do projektu zapojila.

A už teď dělá nábor na svou přednášku: „Za pár dnů se na vás – holky, ženy těším! Vezměte maminku, sestru, kamarádku, babičku, tetu, kolegyni, anebo přijďte rovnou všechny najednou!“ láká na sociální síti. Paradoxně je, že kdyby nebyla moderátorkou na Nově a nebyla tak populární, k této práci by se vůbec nedostala. „Mám to štěstí, že mám práci, která se dá skloubit s mateřstvím. Myslím, že to má i své výhody, že když člověk na chvíli odejde od dětí, tak se nabije zase trochu jinak a těší se zpátky domu o to víc,“ svěřila se Aha! před časem maminka osmiletého Lucase a dvouleté Lindy.

Ani jako televizní hvězda to ale matka samoživitelka nemá s dětmi lehké. „Mám denní program podobný jako všechny maminky - ráno brzo vstáváme, jedeme do školy, pak nakoupím, uvařím, pak jedu syna zase vyzvednout ze školy, děláme úkoly nebo se učíme... A celý den se nezastavím,“ dodala Borhyová. Naštěstí má teď alespoň oporu v obchodním partnerovi Michalovi Smečkovi (28), se kterým se stýká i mimo záležitosti spojené s jejich firmou LuckyBe, která se zabývá zahradnictvím přes praní pro domácnost až po výrobu koksu. Žena mnoha profesí
*Moderátorka - Moderuje nejen Televizní noviny ale také společenské akce.
*Modelka - Nafotila jak kampaň pro módní značku, tak sexy kalendáře.
*Herečka - Mihla se v Ulici, Comebacku i filmu Dědictví aneb Kurva se neříká.
*Podnikatelka - Je spolumajitelkou společnosti LuckyBe, která má široký záběr.
*Charita - Podporovala UNICEF, Pochod proti rakovině prsu, Kapku Naděje a Neonatologické oddělení Nemocnice Na Bulovce



Přečtěte si
ararat
18. 3. 2017 • 11:49

-bello- 16. 03. 2017 21:14 extra vzkaz pro ararat, která stejně česky neumí: žádný překlep,jsi snad češka nebo nejsi blboučká,a meleš z posledního?Dej si obkládeček,proč bych měla umět německy?Já tlachát po německy nemusím,volečku a jestli tady je někdo zvratný tak jsi to právě ty)))

-bello-
16. 3. 2017 • 21:25

amp to těžko ! Zatímco jiný má po.,út.,st., čt.,pá., so a ne, ona má r. 2007, r. 2014 .. s tímhle díru do světa neudělá žádná koučka

-bello-
16. 3. 2017 • 21:14

extra vzkaz pro ararat, která stejně německy neumí: GESICHT je správně no a co ? Překlep je překlep, ale kam se já hrabu na tvoje zvratná slovesa !!!

ararat
16. 3. 2017 • 07:01

aveneta 15. 03. 2017 11:33,bývalá chaluge,ty se prostě neschová,ty gege stejná chyba jako bella co? "Borhyová není vhodná na radění jiným " pořád stejně blbá

ararat
16. 3. 2017 • 06:58

gsicht božínku ty jsi blbá-bello- 15. 03. 2017 22:53...stárneš gerontko,senilníš nauč se češtinu ... primitive závistivý

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.