Hustá Výměna manželek: Lesby kontra domácí násilí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hustá Výměna manželek: Lesby kontra domácí násilí!

Orlová versus Nižbor! Jak tohle dopadne?
Orlová versus Nižbor! Jak tohle dopadne? (TV Nova)

V tomto díle uvidíme, jak si poradí Lída v netradiční lesbické rodině, a zda se dokáže Monika přizpůsobit v domě, kde žije více generací, navíc s temperamentními dětmi.

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Orlové, kterou tvoří Monika (38), její partnerka Lída (34) a Moniky syn Damian (8). Na druhé straně se seznámíme s Lídou (26), manželem Ondřejem (35), dcerou Lucií (2) a synem Ondrou (6), kteří žijí v Nižboru. Obě rodiny šly do Výměny manželek ze zcela odlišných důvodů.

Monika s partnerkou Lídou chtějí ukázat okolí, že žijí zcela normální plnohodnotný život v registrovaném partnerství. Monika se dokonce kvůli Lídě rozvedla s manželem. Oproti tomu vztah manželů z Nižboru prochází obrovskou krizí. Manžel Lídy je v insolvenci a navíc se k ní podle jejích slov opravdu nechová hezky. Dokonce občas dojde i na facky a Lídu jejich vztah velice trápí. Pomůže Výměna manželek k nápravě?

Video se připravuje ...

 Premiérová Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.