Trest za ukamenování plameňáka? Zřejmě jen tytyty... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Trest za ukamenování plameňáka? Zřejmě jen tytyty...

Jeden z malých výtržníků, kteří v zoo chladnokrevně ubili chovného plameňáka.
Jeden z malých výtržníků, kteří v zoo chladnokrevně ubili chovného plameňáka. (Foto Aha! – Jiří Čada)

Případ brutálního ubití chovného plameňáka v jihlavské zoo malými gaunery (5, 6 a 8) je šokem pro celé Česko. Děsivé je i to, že s malými spratky si zřejmě neporadí ani úřady.

Případ řeší policie, její mluvčí Jana Kroutilová říká, že pro nízký věk malých delikventů bude případ odložen. Ještě se ale může dostat k soudu pro mladistvé. „Nejedná se však o trestní řízení,“ zdůrazňuje vedoucí sociálního odboru kraje Vysočina Věra Švarcová. Může dětem i jejich rodičům nařídit různá výchovná opatření. „Přes veškeré následné postupy sociálních pracovníků jsme takřka bezzubí proti vrozeným genetickým dispozicím těchto osob,“ dodává Švarcová.

Posilují ochranu zvířat
Druhý pták, který páteční útok přežil, se už zotavuje. Zoo chystá posílit bezpečnost zvířat. „Bude se jednat o rozšíření kamerového systému s případným napojením na městskou policii,“ vysvětluje mluvčí zoo Martin Maláč. Ochranné ploty zoo stavět nechce. „Nechceme kvůli takovým darebákům trestat většinu ukázněných návštěvníků,“ zdůrazňuje Maláč.
V zoo chladnokrevně ubili chovného plameňáka.

Přečtěte si
hejhej
14. 3. 2017 • 10:12

Vrozená genetika má být omluvou ??? Zřejmě jde o cikány, kteří se rychle množí, dostávájí horentní sumy na dávkách a nejsou, nebo nechtějí vychovávat. Rodiče jsou zodpovědní za děti a ty by měli dostat patřičné tresty. Koho zajímá cikánská genetika ? Pokud mají násilí a cynismus v genech, zakázat se rozmnožovat !!!

antonuis.j
14. 3. 2017 • 08:59

Jak bezzubí? Měl by nastoupit čas jak ve Starém Zákoně - oko za oko... Ty parchanty bych umlátil taky, žádná škoda, naopak bych pomohl naší zemi a ekonomice, začnu vybíjet tu havěť bez milosti, chcípnout by měli všichni!!! DO plynu s nimi, otrávit jim vodu, pozabíjet a nechat sežrat ptákům, svoloč odpornou netahavou svinskou! Nenávidím je!

6010
14. 3. 2017 • 08:35

Z těchto nepřizpůsobivých parchantů rostou potencionální zločinci.Lidé, třeste se! Já osobně bych jim udělala to, co oni těm ptákům.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.