Konec lesbické lásky: Exmilenku sedmkrát bodla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Konec lesbické lásky: Exmilenku sedmkrát bodla!

Martina S. (vlevo) útok na bývalou milenku přiznala. Odmítla však úmysl ženu zabít. Expartnerka zhrzené ženy měla štěstí, že zranění po sedmi ranách nožem přežila.
Martina S. (vlevo) útok na bývalou milenku přiznala. Odmítla však úmysl ženu zabít. Expartnerka zhrzené ženy měla štěstí, že zranění po sedmi ranách nožem přežila. (Foto Aha! – Jitka Pecharová)

Rozchod s lesbickou milenkou (49) řešila loni v srpnu Martina S. (41) z Náchoda pokusem o vraždu. Stanula za to před soudem, který jí může uložit až dvacetiletý trest.

Ženy se seznámily přes internet a asi čtyři roky vše klapalo, dokud si starší z nich nezačala pletky s transsexuálem. „Slibovala, že se na něj vyprdne, že to dáme znovu dohromady, ale byly to jen výmysly,“ vypověděla zhrzená žena.

Plna zloby doma vzala nůž, se kterým na exmilenku čekala, když šla do práce. „Myslela jsem, že když jí ho ukážu, přestane lhát a vysvětlí mi to. Bouchlo to ale ve mně. Nevěděla jsem, co dělám,“ vzpomínala na osudné ráno. Expartnerku sedmkrát bodla do zad a krku a ta z posledních sil došla do zaměstnání, kde pracovníci zavolali záchranku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.