Preiss prozradil tajemství: Manželka ho cepuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Preiss prozradil tajemství: Manželka ho cepuje!

Manželství Jany a Viktora trvá už 48 let.
Manželství Jany a Viktora trvá už 48 let. (Foto: Profimedia.cz, Herminapress.cz, ara)

Soukromí si střeží jako oko v hlavě, ale tentokrát Viktor Preiss udělal výjimku. Herec při příležitosti pondělních 70. narozenin nechal nahlédnout do rodinného alba a také promluvil o vztahu s manželkou Janou Preissovu (69).

Rodina je pro něj celý život vším stejně jako manželství, které trvá už 48 let. „Pokud chce člověk něčeho dosáhnout, tak tomu musí něco obětovat, ale vyvážit to s tím osobním životem, to byla moje ctižádost. Aby to také chvílemi bylo potěšení. Aby nás ta profese nesežrala,“ přiznal Preiss s tím, že vztah s herečkou má i své stinné stránky. 

„Někomu to vyhovuje a někomu vůbec ne. U nás to tak funguje, jako v tom druhým případě, protože moje žena je zakletá režisérka,“ svěřil herec a dal tak jasně najevo, že poslední slovo u nich doma, a hlavně v divadle nebo před kamerou Jana Preissová. „Ona koriguje nejen svůj výkon, ale koriguje i mě, kritizuje mě na dálku a nějakým způsobem mě vnímá a vlastně nemá klid sama pro sebe, takže to setkávání před tou kamerou, to nevyhledáváme,“ prozradil herec v dokumentu GEN – Galerie elity národa, který zítra večer vysílá ČT1.
Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.