Míšu (13) hledali sonarem v rybníce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Míšu (13) hledali sonarem v rybníce!

Míša se hledá už od 11. ledna.
Míša se hledá už od 11. ledna. (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka, ara)

Už je to 58 dní, co zmizela Míša Muzikářová (13) z Ústí nad Labem, a policisté stále netuší, kde je. Kromě nich ji začali včera hledat i hasiči a potápěči. Ti za pomoci sonaru propátrávali jeden z rybníků u Kralovic na Plzeňsku.

Už ve středu pozdě večer pročesávali policejní psi speciálně vycvičení na vyhledávání mrtvol dva rybníky na Kralovicku. Ty leží několik kilometrů od bývalé raketové základny, kde policisté tělo dívenky už několikrát hledali. K rybníku včera dorazili hasiči, aby ho důkladně propátrali pomocí sonaru na motorovém člunu rybník.

Stejní psi, kteří čenichali okolo rybníku, mezitím prohledávali se svými psovody les v areálu bývalé raketové základny. Hledat Míšu sem dorazili až z Brna a středních Čech. Ústecká policejní mluvčí včera telefon nezvedla. Již dříve ale avizovala, že nic říkat nebude. „Žádné aktuální informace k případu nebudeme sdělovat,“ uvedla ve středu Veronika Hyšplerová.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.