Zagorová a Margita: Láska v oblacích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zagorová a Margita: Láska v oblacích!

Nic pro slabé povahy se závratí, protože výtah vystoupá až do výše 452 metrů.
Nic pro slabé povahy se závratí, protože výtah vystoupá až do výše 452 metrů. (Foto: Facebook.com)

Já si létám, já se vznáším... To mohla Hana Zagorová (70) zpívat do ouška Štefanu Margitovi (60) na nejvyšším mrakodrapu světa. Zpěvačka totiž nadělila manželovi k loňským kulatinám dovolenou v Dubaji.

Jen pro sebe mají dva romantické týdny ve Spojených arabských emirátech. Mezi prvními navštívili slavnou budovu Burdž Chalífa, odkud mohli sledovat město z výšky 452 metrů. „Dubaj je naše oblíbená destinace. Už jsme tady byli několikrát a pokaždé se rádi necháme znovu okouzlit,“ prozradila Zagorová.
„Je tady nádherně! Přeji všem, aby se taky měli tak krásně,“ vzkázal vesele Margita.

Bydlí v pětihvězdičkovém Palm Tree Courtu, který prý patří k nejkrásnějším místům. Pozorují místní okouzlující faunu, hlavně vznosné pávy. A samozřejmě vyrážejí na výlety, aby poznali co nejvíce. Nevynechávají ani pro nás nevídaná obchodní centra. „Oba máme s Haničkou rádi nakupování, to je vášeň,“ přiznal Štefan rodinnou zálibu. „Děláme si vzájemně radost,“ dodal operní pěvec. Po návratu ho čeká práce ve Francii a další pracovní závazky. Nejvyšší na světě
Burdž Chalífa je nejvyšší mrakodrap světa s výškou 828 metrů. Nachází se v Dubaji ve Spojených arabských emirátech. Výtahy vedou až do 160. patra, což je nejvýše obývané patro na světě. Vyhlídková plošina pro návštěvníky se nachází ve 124. patře ve výšce 452 metrů. V celém mrakodrapu je 57 výtahů a 8 eskalátorů.



Přečtěte si
egyptanka
8. 3. 2017 • 17:03

Krááááásnéééé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.