Luxus versus bída ve Výměně manželek: Drsný střet dvou světů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Luxus versus bída ve Výměně manželek: Drsný střet dvou světů!

Danka nebude věřit svým očím!
Danka nebude věřit svým očím! (TV Nova)

V tomto díle uvidíme, jak si poradí Danka ve velkém luxusním domě pod dohledem pedanta Vaška a jestli se dokáže Bára přizpůsobit skromným poměrům a jinému životnímu stylu v malém pražském bytě.

V zítřejší premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Polep, kterou tvoří Bára (36), Vašek (41) a  jejich malý syn Matěj (2). Na druhé straně se seznámíme s Dankou (30), Alexandrem (52) a dcerou Danielkou (2), kteří žijí v Praze. Rodina Báry rozhodně nešla do Výměny manželek pro peníze. Obývají totiž obrovský dům s velkou zahradou a nedostatkem rozhodně netrpí.

Chtěli to zkusit zejména proto, že je zajímalo, jak fungují jiné rodiny. Manžel Báry je navíc velký pedant na pořádek a jeho žena byla zvědavá, jak se vypořádá s náhradní manželkou. Oproti tomu rodina Danky žije v malém pražském bytě se starším vybavením, a že by to přeháněli s úklidem, se říct nedá. Bára u nich bude muset spát na nafukovací matraci. Jak zvládne Danka každodenní úklid ve velkém domě?

Video se připravuje ...

Premiérová Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.