Nejlepší šperky na Českém lvu: Kdo je měl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nejlepší šperky na Českém lvu: Kdo je měl?

Zuzana Stivínová
Zuzana Stivínová (Foto Aha! – P. Machan, M. Hykl, M. Pátek, Herminapress.cz)

Která žena nemá róbu za desetitisíce a zářící diamanty okolo krku, jako by ani na největší událost filmového světa slavnostní udílení českých lvů nemohla. Alena Mihulová, Martha Issová a Zuzana Stivínová toho byly důkazem. Ale pohledná moderátorka Adela Banášová dokázala, že to jde i bez briliantů.

Aňa Geislerová (40)
Šaty od návrhářky Kláry Nademlýnské patřily právem k nejoriginálnějším modelům večera. A aby herečka získala opravdu hvězdný šmrnc, ověsila se diamantovými šperky značky Roberto Coin. Jejich cena se většinou pohybuje od půl milionu výš.

Perlička
Pikantností je, že u stejné značky si klenoty na večer půjčovala i Monika Babišová. Manažerka butiku tak musela pečlivě vybírat, jaké šperky pro kterou dámu, aby nenastalo faux pas nebo dohady.

Zuzana Stivínová (43)
Bezkonkurenčně největší výstřih měla v sobotu v Rudolfinu herečka. Její róba z módního ateliéru BCBGMAXAZRIA ale zdaleka tak neupoutala pozornost jako její ňadra, která působila, že se každou chvíli budou chtít předvést v celé své kráse. Dekolt přitahoval pozornost o to víc, že jej zdobil náhrdelník značky Tiffany. A k tomu prsten. Celkem se cena klidně přehoupne přes 100 000 Kč.

Perlička
Ženské přednosti zúročila. „Zůstanu v Praze, protože Česká televize bude dělat velký projekt o Marii Terezii a já budu hrát Alžbětu – maminku Marie Terezie,“ práskla herečka.

Martha Issová (35)
Stejně jako loni zůstala herečka a soutěžící třetí řady Tvoje tvář má známý hlas věrná módní značce Chatty. Už tak lesklé šaty, které byly navrženy speciálně pro České lvy, ještě oživily diamantové šperky za nějakých 100 000 korun od Inbar Diamond Center. Cenu náhrdelníku  Martha nechtěla prozradit. O to, že by jí šperk někdo z krku strhl, se ale bát nemusela. V patách měla stále jako bodyguarda partnera režiséra Davida Ondříčka.

Perlička
Marthy šaty měly dokonce i kapsy, což jí záviděly všechny ostatní dámy, které musely všechny věci dostat do mini kabelek.


Alena Mihulová (51)
Hodila se do gala. „Šaty i šperky od Benny Jewelry zařídil stylista Dušan Chrástek. Ale nebudu říkat kolik stojí, protože bych s nima ráda odešla domů. Nejsem nervózní z toho, že je mám teď na krku, to je nádherný pocit, jenom než sem vejdu a než zase vyjdu ven. Až budu doma, bude to zase dobrý,“ přiznala herečka. Cena těchto skvostů se pohybuje v rozmězí od 250 000 do 1 000 000 korun.

Perlička
Víc než náhrdelníku a náušnic si herečka váží vlastního prstenu s diamantem. Ten totiž dostala od manžela Karla Kachyni (†79) za narození dcery.


Adela Banášová (36)
Slovenská moderátorka celého večera si s róbou a šperky kupodivu dělala nejmenší hlavu. „Šaty mám od značky Chatty. Co se náramku týká, tak nevím, od koho je,“ přiznala Adéla s tím, že o to, jak během večera vypadala, se postaraly autorky šatů. Jako jediná žena se tak obešla bez diamantového třpytu.

Perlička
Na moderování se nepřipravovala jen před zrcadlem. „Nejvíc člověk pochopí, když je na místě během generálek. Takže dva dny předtím mi zabraly nejvíc času,“ přiznala Aha!.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.