Tomicová z Četníků z Luhačovic: Pro ránu nejde daleko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tomicová z Četníků z Luhačovic: Pro ránu nejde daleko!

Pavla Tomicová se svou seriálovou dcerou Ivanou Korolovou.
Pavla Tomicová se svou seriálovou dcerou Ivanou Korolovou. (Foto ČT, ara)

Vypadá jako Helena Růžičková (†67) a taky tak hraje! Pavla Tomicová (54) ztvárňuje v Četnících z Luhačovic ráznou hospodyni, která je s každým hned hotová a pro ránu nejde daleko. Na vlastní kůži se o tom přesvědčila její seriálová dcera Ivana Korolová (28).

Před kamerou se nejčastěji potkávala právě s Tomicovou alias hospodyní Růženou Hejkalovou, která svou dceru drží pořádně zkrátka a dohlíží na to, aby se hlavně nespustila s jedním z mladých desátníků na četnické stanici. Některé scény ale nebyly pro Ivanu nejpříjemnější.

„Maminku mi hrála skvěle, byla s ní sranda, ale uměla se mnou i pěkně smýknout. To se pak skoro omlouvala, že hraje zhurta,“ prozradila Korolová o kolegyni, která se evidentně s ničím nepáře stejně jako Helena Růžičková, která v roli Škopkové z Troškovy trilogie »Slunce, seno...« dávala před kamerou facky vždy doopravdy.

Manželé i ve skutečnosti
Druhým rodičem byl při natáčení pro Ivanu Korolovou herec Ondřej Malý (51), který představuje obecního strážníka. K Pavle Tomicové má blízko nejen v seriálu. „Líbilo se mi, že jejího manžela a mého tátu hrál její skutečný manžel Ondřej Malý. Byli naprostí profíci,“ tvrdí představitelka Stáni Hejkalové Ivana.

Nesměla se opalovat
Během letního natáčení se mladá herečka nesměla vůbec opalovat, což byl pro ni opravdový problém. „Měla jsem roztočeno a opálená pleť by se nehodila do doby první republiky. Jedenáct dní u moře jsem chodila v dlouhých rukávech, klobouku a brýlích, namazaná faktorem padesát,“ svěřila Ivana Korolová.



Přečtěte si
jity
5. 3. 2017 • 09:57

Vždyť se dívat nemusíte, podle mne je to pořád lepší než nějaké Růžovky, Ulice a pod. Výkony herců nejsou rozhodně průměrné.

anka
4. 3. 2017 • 21:40

Docela jste me tu dneska svoji positivitou prekvapili a tak jsem se podivala na jeden dil. Serial jsem nasla slaby, prumerny a zrovna tak herecke vykony.(Krome pana Zednicka ).

nikal
4. 3. 2017 • 11:45

přesně tak

antonuis.j
4. 3. 2017 • 11:31

Jj, kluci jsou skvělí, oba hrajou parádně. A Pavel Zedníček samozřejmě taky, a hrozně se nám tam líbí Jiří Langmajer, to je velitel jak stehno! Je vidět, jak si to natáčení všichni užívají a ta pohoda z toho sálá.

antonuis.j
4. 3. 2017 • 11:26

Luhačovice jsou fajn seriál, pěkně natočené, super exteriéry, herci perfektní, prostě se to povedlo, je to oddechovka krásná na páteční večer. Pavla Tomicová je excelentní nejen tam, tahle živelná herečka je mi moc sympatická.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.