Královna v obavách! Camilla chystá pořádný průšvih | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Královna v obavách! Camilla chystá pořádný průšvih

Královna se bojí další ostudy!
Královna se bojí další ostudy! (Foto: ara)

Královna Alžběta II. si láme hlavu nad tím, jak překazit Charlesově manželce plány. Camilla si totiž vzala do hlavy, že se stane tváří obrovské pouliční párty, která má povzbudit dobré sousedské vztahy.

Camilla Parker-Bowlesová na této události spolupracuje s organizací The Big Lunch, která se snaží zasadit o to, aby sousedské vztahy v Británii byly přátelštější. A sympatie Britů chce touto cestou získat i Camilla. Stále se totiž o ní mluví jako o ženě, která zničila manželství prince Charlese a princezny Diany.

Její snaha nahání hrůzu nejen královně, ale i dalším členům monarchie, všichni totiž Camillu moc dobře znají. Uvědomují si, že je ráda středem pozornosti, nebrání se žádnému flirtu a pod vlivem alkoholu zapomíná, jak se chová skutečná dáma.

Camilla by ráda touto cestou zlepšila svůj mediální obraz, chce tak ukázat veřejnosti, kdo ve skutečnosti je. A to je podle webu celebdirtyloundry.com důvod, proč se Alžběta II. bojí veřejného ponížení nejen Camilly, ale celé královské rodiny.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.