Moderátorka Pavlína Wolfová: Nový kšeft po otoku mozku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Moderátorka Pavlína Wolfová: Nový kšeft po otoku mozku!

Má nový pořad na TV Barrandov.
Má nový pořad na TV Barrandov. (Foto TV Barrandov)

Prošla si peklem. V létě Pavlína Wolfová (45) onemocněla klíšťovou encefalitidou, s níž ležela měsíc v nemocnici. V novém pořadu TV Barrandov podá ruku ženám, které také zažily těžké chvíle.

„V Novém začátku potkáte ženy, které prožívají peklo ve všech myslitelných podobách. Smrt dítěte, osamění, nemoc, dluhy, exekuce. To všechno dobře znají. Samy to nezvládnou, ale my jim pomůžeme. Projdou dramatickou proměnou,“ prozradila  Wolfová.

Ta má z loňského srpna také nepříjemnou životní zkušenost. Po návratu z lesa se jí udělalo špatně a lékaři u ní následně zjistili zánět mozkových blan po infikování klíštětem. Moderátorka trpěla bolestmi a musela měsíc strávit na nemocničním lůžku.

Nyní je Pavlína opět ve formě a tak se vrhla do nového projektu. V pořadu Nový začátek, který odstartuje již dnes ve 20.15 na TV Barrandov, bude poprvé pomáhat Martině (38) z Poděbrad, jejíž osmnáctiletý syn spáchal v září minulého roku sebevraždu.



Přečtěte si
jity
1. 3. 2017 • 09:32

Nemohu si pomoci, ale tady s ararat naprosto souhlasím. Včera se mi to s Pavlínou vůbec nelíbilo a navíc to oblečení. Co to nosila za hrozné kabáty, vždyť na její malou postavu se to vůbec nehodilo. Zkrátka ten pořad se nějak nepovedl, ale že té ženě zachránili život je jedině dobře.

francik
28. 2. 2017 • 21:12

Ona ve skutečnosti nikomu nepomáhá, ale pořad jen moderuje a to za hodně velké peníze. Asi ji tam zase nacpala stará Filipovská,jinak není možné, že by se nenašel lepší moderátor. Vůbec se pro tento pořad nehodí, snaží se jen upoutat pozornost na sebe a myslí si jste mi všichni u zadele. Taky sleduji tento pořad na Joj family V sedmém nebi, ale to je zcela něco jiného. Perfektní moderátor a super provedení slovenské televize. Wolfová je nesympaticá a nedůvěryhodná osoba.

inocenta
28. 2. 2017 • 12:23

Zdravím Marcelu i Janu. Ty by jsi Breno někomu pomohla, když jsi dostala v restituci domy?Myslím, že jsi docela na korunu, když před řeznici dáš šunku a před někoho kdo peče postavíš vanilkové rohlíčky. Posezení promyšlené, aby se nikdo nedostal dále, než k naservírovanému.Něco jako v bajce Liška a čáp. Jinak, společnost je v koncích, ončané zaspali a stále se nevyznají koho volit. nevím jestli lepší vyhlídky mají mladí, ale je nakročeno k váce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.