Blanarovičová změnila adresu: Víme proč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Blanarovičová změnila adresu: Víme proč!

Yvetta Blanarovičová utekla do Motola.
Yvetta Blanarovičová utekla do Motola. (Foto: Pavel Machan, Zbyněk Pecák, Marek Pátek, Alexandr Malachovský, ara)

Yvetta Blanarovičová (53) bydlela několik let v luxusním bytě v centru Prahy, na který si vzala dokonce hypotéku. Teď se ale kvůli mamince přestěhovala do Motala.

Herečka přišla už o tatínka i o dva bratry. Z tohoto důvodu je na svou maminku fixovaná a chce ji mít u sebe. „V Motole je lepší vzduch. Mamince se tam lépe dýchá,“ prozradila Yvetta pro Nedělní Blesk.

Její volba lokality byla rozhodně správná. Na nové adrese jezdí totiž nejen tramvaje a autobusy, ale dokonce i metro. Do nemocnice je to blízko a navíc je kolem i dost přírody. „Stěhovala jsem se loni,“ řekla Blanarovičová na oslavě 15 let Divadla Broadway.



Přečtěte si
antonuis.j
4. 3. 2017 • 21:13

To není Blanarovičová, to je nějaká pipka z muzea voskových figurín, nějaký prototyp staré-přeoperované Barbie! Vůbec si není podobná, to jí na ksicht přišili nějaký kus plastu nebo starou PET lahev! Hororová příšera...

mord
4. 3. 2017 • 19:55

Ty máš zase průjem hlouposti stará šmudlo. Moc ti to žvaní. Zalez do své díry nebo běž dělat něco užitečného třeba vytírat fitko

-bello-
4. 3. 2017 • 13:14

Blanarovičová se domotala do " Motala " , ale úplně nejlíp by bylo, kdyby padla zpátky na rodnou hroudu slovenskou. Do Motola se jen tak z centra nikdo nestěhuje.Měla velký oči a půdní nástavbu pro 1 osobu ( sebe) v ul. Karolíny Světlé nejpíš finančně neutáhla, navíc co je úžasnýho na tom mít střešní okna? V létě zatažená roletou proti upečení sluncem, ( kdy ani odrazová clona skla nepomáhá ) a v zimě šerá od sněhu a špíny? Sociálně tahle okna izolují a jsou jen pro introvertní magory.Dům, který je uvedený na obr. není v ul. K.Světlé, ale je z motolského projektu, kam se stěhovala ! Jestlipak už vrátila obecní byt, který využívala k pronájmu, ta blbka socka slovenská , co s tím Motolem dělá v médiích z nouze ctnost !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.