Čekala jsem prstýnek! Vytáhl úplně jiný kroužek… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Čekala jsem prstýnek! Vytáhl úplně jiný kroužek…

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

Jsem do přítele hrozně zamilovaná, když mi volal, že má pro mě příjemné překvapení, na které v životě nezapomenu, čekala jsem prstýnek a žádost o ruku. Místo toho se na mě vrhnul hned ve dveřích ukázal mi krabičku ze sex shopu. Koupil si erekční kroužek… málem jsem se rozplakala. Když jsem mu řekla, že bych si ho za muže vzala i impotentního, tak se hrozně urazil. Spíš než na svatbu to vypadá na rozchod… (Sandra 32)

Sandro, o svatbě sní snad každá žena. Vaše zklamání docela chápu, na druhou stranu ale chápu i vašeho přítele. Vaše slova o impotenci zrovna nebyl ten nejlepší obrat, který jste mohla použít, zvlášť ve chvíli, kdy toužil hlavně po kvalitním sexu. Teď vám mihu poradit snad jen to, abyste si dali dost času a přemýšleli o vašem vztahu. Máte vůbec stejné představy o budoucnosti? Špatný výběr životního partnera není nic příjemného…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.