Skrytý odpor Petry Janů: Radši sbalí prachy a mizí pryč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Skrytý odpor Petry Janů: Radši sbalí prachy a mizí pryč!

Petra Janů přiznala, že na některých akcích zpívá pro peníze.
Petra Janů přiznala, že na některých akcích zpívá pro peníze. (Foto Aha! – Martin Pekárek, Barbora Pejšová)

Právě probíhající plesová sezóna je zdrojem příjmů pro většinu zpěváků a kapel! Díky desítkám kšeftů jim na účtech přistávají velké peníze. Řeč je i o zpěvačce Petře Janů (64), která se ale nebojí říci, že přesně na těchto typech akcí zpívá nerada.

„Já plesy nemám ráda! Patří k mému životu, ale musím si vzít dlouhé šaty a já raději nosím džíny a tričko a zpívám Motorest,“ prohlásila Petra. „Já mám ráda, když vystupuju na začátku plesu, že se ti lidé vrhnou na parket. Občas se ale dostanete do společnosti, kde lidé čekají, jestli pan starosta začal tančit. A tak stojí, koukají a říkají: Tak se ukaž umělkyně, co umíš, když jsme si tě zaplatili,“ řekla Janů v rozhovoru s Těžkým Pokondrem na Frekvenci 1.

„V tu chvíli si s láskou vzpomenu na konto v bance, odzpívám a mizím pryč.  Já na těch akcích spát nechci, jsem ráda, když můžu usínat ve své postýlce. I když do ní třeba jedu přes celou republiku,“ dodala Petra.

Samé plesy
V diáři má ale na nejbližší týdny napsané samé plesy. Např. v sobotu 25. února bude zpívat na plese Základní školy Svítání v Pardubicích. Na pražském Žofíně ji pak 5. března čeká koncert na Plese seniorů.



Přečtěte si
ellenic
23. 2. 2017 • 15:38

To je zase nářku . Tyhle řeči by si mohla taky "umělkyně" odpustit. Už není žádná mladice, aby si mohla vybírat, má být ráda, že je ráda a ne se ještě tímto způsobem zviditelňovat. O důvod víc, proč na její koncert nepůjdu .

-bello-
23. 2. 2017 • 12:50

Já docela rozlišuju, jestli je zpěvák víc koncertní, anebo plesovej. To se má stejně, jako je-li herec divadelní , filmovej, anebo trapně seriálovej. V druhých variantách nikdo z nich nepodá pořádný výkon, obojí jen plní konta a do umění a zážitku z toho to má daleko. Myslím, že ona už má koncertů pomálu, na CD si možná troufne, ale kdo by ho kupoval ?Možná měla radši mlčet. Jo a , pokud se čeká až ( ne, že jestli ) začne tančit starosta, tak to jsou základy etikety, které asi nechápe, ale v určitých okamžicích se na zahajovatele prostě musí počkat. Nojo, v " Motorestu " se tohle neučí !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.