Dědík ze StarDance po líbačce s chlapem: ZÁSNUBY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dědík ze StarDance po líbačce s chlapem: ZÁSNUBY!

S Jitkou Schneiderovou si v roce 2015 dotančili pro stříbro a spolupracují spolu i po soutěži.
S Jitkou Schneiderovou si v roce 2015 dotančili pro stříbro a spolupracují spolu i po soutěži. (Foto Aha! – D. Malík, M. Pátek, R. Klejch, ara)

Zdá se, že už má konečně jasno! Marek Dědík (33) , taneční partner Jitky Schneiderové (43) nebo Olgy Šípkové (47) ze StarDance se slabostí pro muže, nakonec požádal o ruku ženu. Prstýnek navlékl přítelkyni Tereze.

„Můžu potvrdit, že jsme se zasnoubili a že svatba bude brzy,“ svěřil deníku Aha! Dědík. Důvod, proč se svatbou dvojice spěchá, je prozaický. Marek totiž bude za pár měsíců tátou. Jeho snoubenka Tereza Stařičná je v požehnaném stavu. „Je to velmi soukromé, moc bych o tom nechtěl mluvit,“ bránil se dotazu na těhotenství tanečník.

Je to pravda
Nakonec povolil. „No, tak nějak,“ kápl božskou. Jeho aférka, když se po finále StarDance na ulici objímal a líbal s mužem, je už zřejmě zapomenuta a dojatá přítelkyně, kterou Dědík překvapil prstenem schovaným v kytici růží, mu vše odpustila. A řekla ANO.

Dle jeho slov to tehdy byla jenom klukovina. „Byla to sehraná scénka pro kamarády, kteří stáli opodál. Byla to sázka. Oslavovali jsme skvělý finále!“ vysvětlil tehdy deníku Aha! Marek Dědík intimnosti s urostlým úředníkem jednoho z českých ministerstev, který je zároveň tátou malého synka.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.