Šíp versus Kraus: Nelítostná válka o hosty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šíp versus Kraus: Nelítostná válka o hosty!

Vadilo Krausovi, že Pecková navštívila Šípa?
Vadilo Krausovi, že Pecková navštívila Šípa? (Foto Aha! – Jaroslav Urban, FTV Prima, ČT)

Nežádoucí! Tuto nálepku dostala Dagmar Pecková (55) od Jana Krause (63). Pár hodin před natáčením pořadu jí zrušili účast v jeho show. Za vším je prý konkurenční boj s Karlem Šípem (71), v jehož Všechnopárty byla hostem pár dní předtím!

„O tom, že bylo mé pozvání do Show Jana Krause zrušeno, jsem se dozvěděla jenom několik hodin před natáčením,“ svěřila deníku Aha! operní diva. „Nechápala jsem proč, ale bylo mi řečeno, že to bylo kvůli tomu, že jsem byla několik dní předtím ve Všechnopárty, kterou moderuje Karel Šíp,“ řekla Pecková s tím, že se jí toto chování ze strany produkce show Jana Krause dotklo.

„Zaskočilo mne to, protože si nemyslím, že bych si takové zacházení zasloužila! Ve své mezinárodní kariéře jsem tento národ ve světě vždy reprezentovala hrdě, se ctí a s radostí v tom pokračuji. K vystoupení u pana Krause nemám více co říct,“ dodala paní Dagmar, která si v už tak nabitém diáři a hlavně během příprav na velkou kabaretní revue 23. dubna v Lucerně vymezila na natáčení drahocenný čas.

Ještě v pondělí ji přitom televize Prima uváděla jako jednoho ze tří hostů a lákala ke sledování pořadu. „Hosty do pořadu Show Jana Krause zve produkce pořadu, nikoliv televize. Stejně tak rozhodnutí o změně hosta je v kompetenci produkce,“ řekla Aha! mluvčí televize Prima Jana Mrákotová. O tom, že bude v show změna, informovala televize přitom až ve středu, kdy se pořad vysílá.

Diváci se bouří
Ve středeční Show Jana Krause nakonec vystoupili sexuolog MUDr. Zlatko Pastor (56), herec Václav Neužil (37) a Jan Hubík, který si pod kůži nechal implantovat čip. „Neměla být v tomto díle Dagmar Pecková?“ ptala se jedna z divaček na moderátorově profilu.



Přečtěte si
mazd
18. 2. 2017 • 10:06

První roky byl Krausův pořad skvělý, ale časem upadal a nyní po té aféře s demonstrací přímo ve studiu s hereckou periférií klesl na dno.

beda3241
18. 2. 2017 • 09:26

Naprosto s Vámi souhlasím.

sibuna
18. 2. 2017 • 09:01

Asi měl synek strach, že by mohla paní Pecková sesměšnit jeho, protože je mnohem inteligentnější než on a na ty jeho hloupé invektivy by dokázala odpovědět.....

hajne
17. 2. 2017 • 20:28

Ten zasranec rádoby umělec dělá ze sebe chytrolína,ale přitom je pomatenej.Fuj

bursik
17. 2. 2017 • 17:16

drzy a seredny zkrachovaly herec -jiz v deseti letech vypadal stare ! Nasel skulinku , drzi se jak kliste napric TV Je prezentovan jako pocitacovy Genius, chytrak, bere prachy od pocitacovych firem???!! Je zajimave ,ze u Verky Spinarove nevadi ze je hostem u Sipa a pak i Krause.Proc to vadi u pani Peckove????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.