Kloubková otevřeně o chybách ve výchově dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kloubková otevřeně o chybách ve výchově dcery!

Kloubková prozradila, že se o Jasmínku zezačátku až přehnaně bála.
Kloubková prozradila, že se o Jasmínku zezačátku až přehnaně bála. (Foto Aha! – Martin Pekárek, Martin Sekanina, ara )

Každý se snaží být co nejlepším rodičem a moderátorka Kristina Kloubková (40) to nemá jinak. Sama však uznává, že občas při výchově dcery Jasmíny (4) šlápla trochu vedle.

„Třeba mateřské začátky byly opravdu těžké jak pro mě, tak pro Jasmínku. Byla jsem přepečlivá strachujcí se maminka, dělala jsem spoustu blbostí, protože jsem se permanentně bála. Uklidnila jsem se až tak po šesti měsících – pak už jsem nebyla tak urputná. Ale musím se zpětně sama sobě smát a s radostí teď všem radím,“ přiznala Kloubková se smíchem pro časopis Betynka.

Pro Kristinu je obtížné také to, že už nežije s Jasmíniným otcem, bývalým tanečníkem Karlem Moravcem. „Je to statečná holčička a zvládá to, jak se dá. Začátky byly krušné, ale myslím si, že pokud spolu dva lidé nedokáží žít v harmonii a klidu, je lepší, když se rozejdou,“ myslí si moderátorka.

Kristina Kloubková prozradila, čeho se v dětství nejvíce děsila:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.