Náhlá operace Rázlové: Přichází o zrak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Náhlá operace Rázlové: Přichází o zrak!

Herečka má problémy s očima. V pátek ji čeká operace sítnice.
Herečka má problémy s očima. V pátek ji čeká operace sítnice. (Foto Aha! – Michal Protivanský, ara)

Velké problémy se zrakem trápí Reginu Rázlovou (69). Na jedno oko téměř nevidí! Už v pátek proto musí podstoupit lékařský zákrok. Jinak hrozí, že by své milované řemeslo musela pověsit na hřebík...

Herečka sice celou situaci zlehčuje, ale operace sítnice je nevyhnutelná! „Není to nic vážného, zásah provedou laserem a za hodinu půjdu domů,“ prozradila deníku Aha! Rázlová, která se snaží před ostatními skrýt obavy z lékařského zákroku.

Do konce března navíc musí být fit, protože v pražském Divadle Ungelt začíná zkoušet novou hru o Marlene Dietrich. Bez očí by divadelní text nemohla přečíst a inscenace by se musela odložit! Zrak je pro herce vedle hlasu jedním z nejdůležitějších nástrojů, za svou kariéru se Rázlová musela naučit tisíce stran divadelních a filmových textů.

Hru si Regina »nadělila« ke svým 70. narozeninám, které ji čekají v červenci. Velké oslavy mají proběhnout na hradě Karlštejn, kde hraje na letní scéně v muzikálu Noc na Karlštějně. O oslavu jejího jubilea se mají postarat kamarádi Pavel Vítek (54) a Janis Sidovský (49). Do té doby by měla mít oslavenkyně zrak zase v pořádku.

Zdravotní problémy
Před rokem herečka hned dvakrát po sobě prodělala zápal plic. Předtím chodila o berli, protože zakopla na Václavském náměstí a způsobila si nepříjemné zranění nohy. Také přiznala, že kvůli pobytu ve vazební věznici neusne bez prášků na spaní. Z vězení si také odnesla psychické problémy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.