Z premiéry Plesu upírů: Kdo nepřišel, jakoby nebyl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Z premiéry Plesu upírů: Kdo nepřišel, jakoby nebyl!

Na premiéru dorazila i Jiřina Bohdalová.
Na premiéru dorazila i Jiřina Bohdalová. (Foto Michal Protivansky)

Nejočekávanější premiéra sezony je tady! V sobotu 12. února se na premiéře muzikálu Ples upírů představí v hlavních rolích Natálie Grossová (14) a Marian Vojtko (43).

Vojtko a Grossová vyhráli anketu na Blesk.cz, ve které si čtenáři volili, koho by chtěli v hlavních rolích na premiéře vidět. Dvojice dostala 44 % hlasů.

„S obsazení premiéry jsem měl těžkou hlavu, protože z hlediska uměleckých výkonů podali všichni sólisté perfektní výkon. Budu ale respektovat vox populi. Bohuš Matuš a Míša Gemrotová si své role užijí ještě do sytosti. Stejně se však domnívám, že řada diváků bude chtít vidět obě dvě alternace a navštíví naše divadlo podruhé, protože každý ze sólistů roli dává své,“ okomentoval volbu čtenářů František Janeček.

Na dnešní premiéru si vyhradila čas řada známých osobností českého showbyznysu. Kdo dorazil, se můžete podívat v naší fotogalerii.



Přečtěte si
brunos
13. 2. 2017 • 08:47

To bylo jídlo zadarmo že Bohdalka nesměla chybět.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.