Lucka Vondráčková o životě v nejistotě: Bojí se, co bude dál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucka Vondráčková o životě v nejistotě: Bojí se, co bude dál!

Lucka Vondráčková
Lucka Vondráčková  (Foto: Aha! - Daniel Černovský)

Lucka Vondráčková (36) se netají tím, že v Kanadě se jí po Česku stýská. Jestli se do Česka vrátí na stálo, netuší, zatím je ráda, že zde tráví každé léto. Její život je však zatím plný nejistoty, co bude za pár let, si vůbec netroufá odhadnout.

Lucka Vondráčková se rozhodla pro život v Kanadě, protože její manžel Tomáš Plekanec v současné době hraje za Montreal a nikdo netuší, jak dlouho bude za tento klub ještě hrát. „Víme jen, co je teď a tady. V hokejovém světě se všechno hrozně rychle mění,“ přiznala Lucka v rozhovoru pro iDNES.cz.

„Člověk tam je rád, že zůstane další rok a ví, že se nemusí stěhovat. Opravdu si netroufám říct, co bude za tři roky,“ svěřila zpěvačka s tím, že v Čechách je jí fajn, a proto zde tráví prázdniny. Z jejích slov je jasné, že rodina je pro ni velmi důležitá, stejně jako její manželství. Právě její tři kluci dělají Lucku v Kanadě šťastnou. „Chtěla bych být doma víc, ale nemůžeme mít všechno,“ dodala.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.