Kratina frčí: Od nahotinek k pivu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kratina frčí: Od nahotinek k pivu!

Vladimír Kratina jde z role do role.
Vladimír Kratina jde z role do role. (Aha! – Roman Souček, Marek Pátek, ara)

Vladimír Kratina (64) si rozhodně nemůže stěžovat, že by poslední dobou dostával nudné role. Ve filmu Miluj mě modře byl obklopen nahými kráskami, v seriálu Ulice si pro změnu zahraje sládka.

Podle časopisu Sedmička by se Kratina měl stát posilou oblíbeného seriálu Ulice. „Ozvala se mi produkce, na jaře bych měl točit,“ okomentoval to samotný herec. „Já už byl snad všude, takže teď mě čeká Ulice. Tam jsem dosud nebyl,“ směje se Vladimír, který má o své roli zatím jen velmi mlhavé představy. „Nevím, jak dlouho se tam zdržím. Scénáristé něco vymýšlejí, ale ještě mi to neřekli.“

Jedno je ale jisté, Kratina se v Ulici nudit rozhodně nebude. „Měl bych hrát nějakého sládka v pivovaru. Mám teď samé dobré role. Ve filmu Miluji tě modře jsem měl kolem sebe spoustu úplně nahých holek, teď ten sládek v pivovaru… Ještě bych potřeboval něco od vína a budu naprosto spokojený. Víno mám totiž nejradši,“ žertoval herec.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.