Další nahý zadek v Bohémě: Vzpoura diváků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Další nahý zadek v Bohémě: Vzpoura diváků!

Dlouhému sice táhne na padesát, ale za své pozadí se stydět nemusí.
Dlouhému sice táhne na padesát, ale za své pozadí se stydět nemusí. (Reprofoto: ČT, ara)

Nahý mužský zadek podmínkou! To zřejmě bylo ve smlouvě všech herců v seriálu Bohéma. Bohužel tomu neunikl ani Michal Dlouhý (48). Ještě že se toho nedožil herecký bard Zdeněk Štěpánek (†71), kterého představuje!

„Do naha! A akce!“ To pronesl režisér seriálu o osudech prvorepublikových hvězd Robert Sedláček (43) během natáčení několikrát. Poté, co svlékl Jaroslava Plesla (42), Vladimíra Polívku (27) a Michala Balcara (30), donutil sundat trenýrky před kamerou i Dlouhého. Obnažené mužské pozadí zatím v každém ze čtyř odvysílaných dílů se spíš než se vřelým přijetím setkává u diváků s vlnou kritiky.

„Seriál je to celkem zajímavý, ale nevím, proč se mám každý díl dívat na nahou p*del některého z českých herců. Režisér Sedláček si v tom přímo libuje,“ zní jeden z posledních naštvaných komentářů v diskusi na stránkách České televize. A jak se zdá, odhalování graduje. Zatímco v předchozích dílech byla mužská pozadí odhalená jen v posteli a nejdéle na 15 vteřin, zadek Dlouhého se ukázal dvakrát tak dlouho snad ze všech stran a ve vertikální poloze.
Další přešlap: Zrecyklovali Husa!
Od prvního dílu se už stalo tradicí, že se rekvizitářům podařilo do seriálu propašovat nepatřičnou věc. Po povlečení a dece z Ikey to byly ve čtvrté epizodě dřevěné lavice z velkofilmu ČT Jan Hus z roku 2015. Dodnes stojí v chodbách na Kavčích horách. A protože jejich výroba nebyla levná, když je příležitost, okamžitě je někde uplatní. Tentokrát před ateliérem v Bohémě.



Přečtěte si
6010
7. 2. 2017 • 17:50

Pardon za exhibicionismus.

6010
7. 2. 2017 • 17:45

No a ještě mu za to lidi platí.Nás by zavřeli za exibionismus .

antonuis.j
7. 2. 2017 • 11:22

Celý seriál je slátanina a trapárna, fiktivní postava kraluje a je coby hvězda na place pořád, ty skutečné se jen tak objevují a mizí, k tomu vypravěč.. prostě maglajz, fakt je vidět rauš, jak u scénáristů, tak u teplounkého rejži, zadek sem zadek tam, i něho je to hlavní náplň, mužské zadnice - příště ať natočí seriál jen o nich.

antonuis.j
7. 2. 2017 • 11:11

Zkrátka rejža je gay a nahé mužské zadky ho prostě velmi vzrušují, tak se chtěl pokochat. Nic proti zadkům, ale fakt je, že když kolik minut sjížděli chlupatou zadnici a vedle ní Juditu Bardosz (nebo jak se jmenuje), bylo to divné, až trochu nechutné a ujeté. A vůbec ta její role je nepochopitelná a maří to celý seriál - proč nějaká fiktivní herka, která neexistovala, proč je seriál o ní? Tím to tedy shodili ještě víc než těmi zadnicemi! Ostatní postavy jsou skutečné, ale nějaká smyšlená osoba v podstatě vede celý seriál, všechno je jen o ní, ostatní přicmrndávají, vůbec mě nějaká Lilly Kral nezajímá a jsem zklamaný - možná to i jedním okem dokoukám, ale poprvé a naposledy, jestli to budou opakovat, ani omylem to nezapnu. Ani se to nelíbí nikomu ze známých, je to asi psané i točené v rauši, nebo jak...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.