Rozzuřená Žilková vytáhla do boje za Agátu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rozzuřená Žilková vytáhla do boje za Agátu!

Veronika Žilková má strach o děťátko dcery Agáty a prosí o klid.
Veronika Žilková má strach o děťátko dcery Agáty a prosí o klid. (Foto: David Kundrát, ara)

Veronika Žilková (55) má strach o dceru a hlavně o své nenarozené vnouče. Podle jejich slov je totiž Agáta Prachařová (31), která v posledních dnech čelí obvinění z nevěry, na tom psychicky velmi špatně.

„Agáta už týden nedělá nic jiného, než pláče. A já mám strach hlavně o nenarozené vnouče! Když těhotná žena pláče, tak ovlivňuje vývoj plodu! Jenom proto, že se dělá dusno a chlapi se předhánějí, kdo víc miluje Agátu. Jsou zodpovědní za úmyslné poškození toho nenarozeného dítěte,“ řekla pro Blesk Veronika. Ta naráží hlavně na kauzu, kterou rozpoutal Expres.cz. Podle tohoto portálu měla být Agáta totiž svému manželovi nevěrná.

Herečka má hlavně obavy, aby Agáta své dítě donosila. „Žádám všechny muže v okolí Agáty, aby si uvědomili, že se podílejí na honu na těhotnou holku. Je úplně jedno, co je pravda. Teď jde jen o miminko. Od chvíle zplození se zakládá nervová soustava a srdíčko, a teď se může stát průšvih. V přírodě je matka hájená. Nejde mi teď o Agátu, ta je mi teď jedno, stejně jako její manžel a ostatní frajeři.

Mně jde hlavně o to nenarozené dítě, aby se mohlo ve zdraví narodit. Pár ješitných frajerů si to vyřizuje s Agátou a je jedno, jak se jmenujou, jestli je to údajný milenec nebo manžel. Oba rozpoutali peklo kvůli lásce k Agátě, ale neuvědomují si, že to dítě není mimo ní, ale v ní,“ tvrdí Žilková, která prosí hlavně o klid pro její dceru.

 



Přečtěte si
anezat
7. 2. 2017 • 09:09

-bello-
6. 2. 2017 • 22:35

jity když byly ty děti malé, tak ještě myslím neučila, ale lítala po světských radovánkách pokaždé s jiným manželem a jindy zas po reklamách, protože si stavěla barák.Lže kudy chodí ! Agátu protlačili do školy, chtěla dělat fotografii.Jenže Zilková ani nepostřehla, že ta holka na tu školu nemá a do školy vůbec nechodí a když ji vyhodili, rozhlásila Žíla, že Agátu tam odtud vzala, protože se tam fetovalo.Jo, fetovalo , ale Agátu to učit nemuseli. Agáta byla fetu král.Když se Žilková rozvedla s dalším mužem , tak zase dělala svatou a prej to bylo proto, aby z drogové závislosti se léčící Agáta neviděla toho muže pod parou tedy aby ji chránila.Panebože, ta Agáta v tom chlastu toho chlapa i Žilkové vyrůstala!Jenže Žilková už měla toho chlapa dost, vykopla ho a prej kvůli Agátě. Tohle je strašná ženská.její otec byl takový lhář taky.Katolíci jsou veliký, oni se pomodlí a jedou dál .... Za to jaká je Agáta dnes může děkovat jen své mámě!

-bello-
6. 2. 2017 • 22:11

Ararat jen pro tvé info: školku jsem si vydupala, ale byla jsem tam asi celkem 3-5x a pak jsem nastoupila do školy.A tam jsem šla dřív, než mi bylo 6.Ty blbko, tady nešlo o to, že muž ženu dokázal uživit.Tak uvažuje jen lopata jako ty. Koukala jsem, žes nám poskytla všem i telefonní číslo na svou firmu, kde uklízíš paneláky : https://www.zivefirmy.cz/snadny-uklid_f1080086 Máš ještě nějaký problém?

hades
5. 2. 2017 • 21:02

Agáta,Zilková, kdo to je ?

ararat
5. 2. 2017 • 18:11

-bello- 03. 02. 2017 23:36 Ale jdi ty Sommerko,tak to máš sakra špatnou paměť Měla by jsi si zálohovat své příspěvky a měla by jsi se vždy zpětně podívat co kdy a jak píšeš,pořád ti to říkám,že jsi tupá.Do restaurace jsem jako dítě úplně malé jsem nechodila a představ si,že ty srdíčka jsem malovala až v ZŠ.TEHDÁ SE DO ŠKOLEK MOC NECHODILO.JAK JE TO DNES,MATKY MOHLY ZŮSTAVAT DOMA manžel je dokázal uživit,Prosím tě a co bychti v mém věku měla co závidět,jsi normální? To ty jsi v pozici své frustrace,že se nemůžeš prezentovat,jak by jsi se chtěla,blběno.Ty že nejsi zvědavá na vulgarismy,tak teď jsi mě opravdu rozesmála,a mimo jiné a o jakých vulgarismech tady zrovna meleš,no od tebe ty stará bréco to sedí,prostě si to konečně přiznej,že jsi nešťastná a zoufalá a nehrej to tady na lidi,nejednou jsme spolu mluvili po telefonu a dobře si pamatuji co jsi mi říkávala,a nebo běž znovu k lékaři a vysvětli ji nebo mu,že máš zase velký psychický problém je to lidské a dalo by se to pochopit..cítím,že jsi na tom zase špatně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.