Ťukněte si s celebritou! Herec Ondřej Brzobohatý Gregor slaví 34 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ťukněte si s celebritou! Herec Ondřej Brzobohatý Gregor slaví 34

Ondřej Brzobohatý Gregor dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.
Ondřej Brzobohatý Gregor dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší. (Foto: Pavel Machan, David Malík, CNC, ara)

34. narozeniny dnes slaví herec, moderátor a hudebník Ondřej Brzobohatý Gregor. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Ondřej Brzobohatý Gregor dává divadlu a textům hudební rozměr. Od čtyř let hrál na housle, následovaly klavír a bicí. Po studiích na pražské Konzervatoři Jaroslava Ježka nastoupil do skupiny Bůhví, se kterou nahrál demoalbum Bůhví a desky Akt a Hodina. Z kapely odešel v roce 2008.

Ondřej se hudebně podílel i na lyrikálu od Michala Horáčka a Petra Hapky Kudykam, pohádce Dvanáct měsíčků nebo seriálu Ať žijí rytíři!. Tóny vetkl i muzikálu Já, Francois Villon, který uvádí Divadlo Na Jezerce. Sám si zahrál v hudebních hrách Jesus Christ Superstar či Vražda za oponou. V divadle svého otce, herce Radoslava Brzobohatého, ho neminula dramata Klec bláznů, Tančírna nebo Vyhazovač. K divadlu má blízko i matka Ondřeje Hana Gregorová. Po ní v létě 2016 přijal přííjmení Gregor. Ondřej B. Gregor je podle něj světovější jméno než Ondřej Brzobohatý. Ondřej vstoupil na televizní obrazovky moderováním prvního ročníku soutěže Česko hledá SuperStar, po boku Laďky Něrgešové. Později se předvedl v seriálech Ulice a Gympl s (r)učením omezeným. V roce 2012 uváděl hudební Slavíky.

Brzobohatý si v roce 2008 vzal PR manažerku Johanu Indrákovou. Manželství ale nefungovalo, takže se rozvedli. Od roku 2013 chodí s Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou, kterou si v červnu 2016 vzal za ženu.



Přečtěte si
honzina
2. 2. 2017 • 07:18

Abyste si z něj necvrkli, já bych mu přála hlavně rozum, který mu spadl do kalhot od té doby, co se dal dohromady s tou pipinou. Jsou trapní až hrůza. Jeho první žena Johanka byla daleko sympatičtější a chytřejší. Tahle nána měla problém s tím, že by byla Brzobohatá - přitom by měla na toto příjmení být hrdá, tk se jmenují GREGOR. Já když tohle slyším vzpomenu si na film Jáchyme, hoď ho do stroje avidím paní Ferbasovou a toho jejího uslintanýho boxera ten se jmenoval Gregor!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.