Tolikrát dívka (24) od doktorů slyšela, že je to jen migréna, až jí nádor zabil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tolikrát dívka (24) od doktorů slyšela, že je to jen migréna, až jí nádor zabil!

Lékaři Stephanii ujišťovali, že je to jen migréna, ale nebyla.
Lékaři Stephanii ujišťovali, že je to jen migréna, ale nebyla. (Foto: ara)

Začalo to bolestí v krku a silnými bolestmi hlavy. Stephanie Dickson (24) z britského Edinburghu tušila, že s ní není něco v pořádku. S návštěvou lékaře neváhala, ale čtrnáctkrát si vyslechla, že je to jen migréna. Nebyla…

Její zdravotní potíže se táhly dlouhých devět měsíců. Lékař jí vždy ujistil, že za její zdravotní potíže může stres. Naposledy se vydala k lékaři 5. dubna 2013, tehdy už nemohla bolesti vydržet. Dostala kapačku a druhý den ráno ji pustili domů. Za pár hodin byla dívka nalezena ve svém bytě mrtvá.

Stephanii zabil nádor na mozku. Její příběh je o to smutnější, že kdyby lékaři odhalili včas příčinu jejích potíží, pravděpodobně by dnes byla ještě naživu. Britský DailyMail uvádí, že její nádor nebyl zhoubný a podle vyšetřovatelů by při správné a včasné léčbě měla dívka 98 % šanci na uzdravení.

 



Přečtěte si
bobou
2. 2. 2017 • 11:09

Nemusíme mít příklad špatné léčby v Anglii. Naší sousedce se stalo to samé, také jí nikdo z lékařů nenechal udělat odborné vyšetření a sváděli to na stařeckou demenci. Až když zemřela, tak se přišlo na to, že měla nezhoubný nádor na mozku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.