Zprávařka Lašková o žárlivosti s manželem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zprávařka Lašková o žárlivosti s manželem!

Gabriela Lašková s manželem Filipem.
Gabriela Lašková s manželem Filipem. (Foto Aha! – Jan Tůma, archiv G. Kratochvílové, ara)

Z Gabriely Kratochvílové (26) se minulý rok v červnu stala paní Lašková. Se svým manželem Filipem Laškem (27) chodila už v roce 2013, kdy vyhrála Českou Miss. Moderátorka se rozpovídala o tom, jak se jejich vztah změnil a hlavně, jak to mají partneři se žárlivostí.

Gabriela je vdanou paní přes půl roku. Změnilo se jejich svatbou něco? „Nejdřív jsem si myslela, že ne, žijeme spolu už dlouho a jsme spolu šťastní, neuměla jsem si představit, že by to mohlo být ještě hezčí, ale může a je. Zamilovanější, hlubší, opravdovější,“ prozradila zprávařka Aha! pro ženy.

Jejich vztah je opravdu harmonický a dokonalý. „Období žárlivosti máme za sebou, naše začátky nám to hodně komplikovalo, neznali jsme se dobře a museli se všechno naučit. Teď jsme úplně jinde. Zdravá žárlivost by byla určitě v pořádku, ale my jsme teď ve fázi, kdy je nám opravdu cizí a žijeme opravdu pouze jeden druhým,“ dodala Lašková.

 Gabriela Lašková na plese:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.