Ťukněte si s celebritou! Herečka Kamila Kikinčuková slaví 28 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ťukněte si s celebritou! Herečka Kamila Kikinčuková slaví 28

Kamila Kikinčuková dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.
Kamila Kikinčuková dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší. (Foto: Marek Pátek, Alexandr Malachovský, ara)

28. narozeniny dnes slaví herečka Kamila Kikinčuková. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Kamila Kikinčuková měla po kom podědit talent. Vždyť její rodiče – Pavel Kikinčuk a Jindřiška Kikinčuková – nejsou jen skvělí herci, ale úspěšně se uplatnili i v dalších uměleckých profesích. Matka, šéfka plzeňského divadla Pluto, zde dělá též dramaturgyni, choreografku, navrhuje scény a kostýmy a ještě k tomu píše hry. Její manžel část představení této scény režíroval. Kamila samozřejmě hraje v řadě inscenací, ale též si již vyzkoušela choreografii. Řeč je třeba o hře Nejkrásnější války.

Společně s rodiči si Kamila zahrála dvorní dámu v pohádce Zdeňka Trošky Nejkrásnější hádanka (2008) a v jeho Babovřeskách, kde dostala roli místní krásky. Půvabná herečka se objevila také ve sci-fi Blood Age (2015) či ve filmu Gympl (2007), kde hráli například Jiří Mádl, Eva Holubová, Tomáš Matonoha, Jiří Schmitzer a Milan Šteindler. Kromě Ordinace v růžové zahradě 2 jste ji mohli vidět ještě v seriálu Kriminálka Anděl.

V novácké Ordinaci dostala roli sestřičky Stely Seifertové, která je dcerou ředitele seriálové nemocnice v Kamenici Štěpána Hejduka v podání hereččina skutečného otce Pavla Kikinčuka. Zde je atraktivní Kamila v obklopení samých známých herců. Jejího bratra ztvárnil herec Daniel Bambas, přítele Braňo Holiček, šéfovou Barbora Štěpánová a dědečka Jan Kačer. Její postavě však scénáristé nachystali velmi tragickou smrt.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.