Těhotná Agáta vzkazuje: Modlete se, ať to dobře dopadne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Těhotná Agáta vzkazuje: Modlete se, ať to dobře dopadne!

To to trvalo!
To to trvalo! (Foto Aha! – Martin Hykl, Instagram)

Agáta Prachařová (31) vyhlásila do světa, že s manželem Jakubem (33) čekají miminko. Gratulujeme!

„Jsem těhotná, ať se všichni modlí, aby to dobře dopadlo,“ exkluzivně se Agáta svěřila deníku Blesk. Modelka má přitom už pětiletého syna Kryšpína z předchozího vztahu s Miroslavem Dopitou (35). „Mě porod zase až tak nebolel. Hrozně mě ale obtěžovalo těhotenství... S Jakubem ho do pěti let mít určitě budeme,“ bájila už před časem v médiích Prachařová.



Přečtěte si
-bello-
29. 1. 2017 • 01:03

lesni.vila.samecek

ararat
28. 1. 2017 • 18:42

Ela Anrow · Praha Milá Agátko! JÁ se modlím za to, aby Vaše příšerná rodinka neobsadila Hrad Ty se modli za to, aby se ti nenarodila holka.Tvoje matka, stará Žíla, přece ví, že u migrantů ..... "Je to pud přírody a časem k těm novým samcům vy půjdete ( my ne !) dobrovolně. " ( a nikoli jen na délku paže! ) A protože jste jeden jak druhej v té vaší rodince vypráskaní katolíci, docela jistě už máte s matkou Žílou spočítáné, kolik na tom těhotenství, porodu a prvních krůčcích cca 2 roky dopředu vyděláte. Agátko, když budeš chlastat a hulit jako doteď , pak ti garantuju, to mikrocefalový mimino spíš budeš schovávat, než se jím chlubit a živit ho ale budeme muset MY všichni v ústavu, kam ho jako správní katolíci odložíte.. Žalost mě jímá, když vidím jaký blbci se v Česku rozmožují a inteligence odtud prchá! A nevěřím, že Batůlková je z toho celá šťastná.Tak blbá Batůková není! Tečka! ++++++++++++++++++++++++++ A co ty magore z BOHONIC napiš svůj příběh životní,co ty máš a sebou,a proč jsi vlastně skončila v blázinci,protože zrovna ty píšeš o někom soudy,ty schovaná bez fota tady kritizuješ lidi,které neznáš jenom zprostředkovaně přes média.HLAVNĚ TY GERONTKO,BY JSI SI MĚLA UVĚDOMIT,JSI VELMI ZLÝ A NENÁVISTNÝ ČLOVĚK A KDO TĚ POZNAL OSOBNĚ TAK TĚ NAKOPAL DO ZÁDELE HNUSOBO.

w.mojko
28. 1. 2017 • 18:22

vsem je jeji tehotenstvi u pr...le.

-bello-
28. 1. 2017 • 13:08

Jako národ zblbnem. Takový matroš se rozmnožuje

jity
28. 1. 2017 • 09:22

Modlit se nebudu, ale přeji ji zdravé dítě. Ať ji to všechno dobře dopadne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.