Exministryně Albright: Stanu se muslimkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Exministryně Albright: Stanu se muslimkou!

Madeleine Albright
Madeleine Albright (Foto: Koláž Aha!)

Jsem připravena stát se muslimkou! To napsala rodačka z Československa a bývalá ministryně zahraničí USA Madeleine Albright (79) na svém Twitteru. Protestuje tak proti postupu nového prezidenta Donalda Trumpa (70) vůči migrantům.

„Byla jsem vychována jako katolička, stala se věřící episkopální církve a později jsem se dozvěděla, že moje rodina byla židovská. Jsem připravena nechat se zapsat jako muslimka, ze solidarity,“ napsala Albright. Přímo tak reagovala na Trumpův podpis pod dekretem, jímž pozastavuje vládní dotace městům, která odmítají věznit nebo vyhošťovat ilegální přistěhovalce.

V žaludku mu přitom leží hlavně uprchlíci z muslimských zemí. Albright jako bývalá migrantka cítí potřebu se proti tomu vymezit. „Na soše Svobody není malé písmo. Amerika musí i nadále být otevřená pro lidi jakékoli víry a původu,“ napsala v narážce na to, že se v blízkosti sochy Svobody v New Yorku léta nacházelo migrační středisko pro ty, kteří přijížděli do USA.

Přečtěte si
jarypadlo
28. 1. 2017 • 11:06

Balkánská řeznice ať tam klidně odejde a zkusí humanitárně bombardovat místní slimáky.Tentokrát čím víc,tím líp.

ararat
27. 1. 2017 • 20:52

A co jako? se asi zbláznila,komu pomáhá vlastně,druhá madam Merkel...bože lidská blbost nemá konce,,

tulip
27. 1. 2017 • 16:34

A komu tím pomůže?Asi tak jako Petr Uhl,který se prý přihlásil ke slovenskému občanství

jiriforman
27. 1. 2017 • 14:43

Proč ne? 3,14čou už je, tak proč nebýt i muslimkou.

-bello-
27. 1. 2017 • 12:40

No bodejď ne! Třeba plánuje ta řeznice další kšefty a potřebuje nové imáge Např. v Kosovu má totiž od muslimů pár milionů zisku k dobru.Koupila si podíl na mobilního operátora IPCO , kdy výběrové řízení bylo ušité na míru právě firmě Albrightové.Pak svůj minoritní podíl prodala a vydělala 20 milionů eur (485 milionů korun ) Ta Havlovská mrcha dokáže být obratná politicky, ale i finančně . Jasně , že v zájmu " lidských práv " , jak jinak! . Mimochodem, právě Srbové jí jako Židovce zachránili kdysi život a ona je za pár desítek let spláchla a zabila pro změnu jejich děti.Jo jo, čiň čertu ... P.S. Muslimové jsou mi ukradení, dokud se mi nepletou v Česku, pod nohy ať se pobijou, ale Albrightovou bych poslala před soud teď hned z vyššího morálního principu ! Čekám, že verbež Albrightová, Dalajláma a nějaký zapomenutý koncentráčník v USA se přihasí na Staromák těsně před volbama

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.