Tajemství Kostkové: S vážnou nemocí se pere od mládí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajemství Kostkové: S vážnou nemocí se pere od mládí!

Tereza byla úplně zdravá a z ničeho nic přibrala deset kilo za tři měsíce.
Tereza byla úplně zdravá a z ničeho nic přibrala deset kilo za tři měsíce. (Foto ČTK)

Krásná Tereza Kostková (40) vypadá, že úplně zdravá a fit, od osmnácti let ji ale trápí štítná žláza. Dnes se pyšní dokonalou figurou, dlouho však kvůli nemoci bojovala s nadbytečnými kily.

„Byla jsem naprosto zdravá a najednou, během tří měsíců, jsem místo 56 kilogramů měla 66. To je pro osmnáctiletou holku hrozné. V tom nejcitlivějším věku taková změna,“ vzpomínala Kostková na svoje trápení.

„Byla jsem silná, oteklá a unavená. Chvíli jsem se přejídala, chvíli držela hladovku. Vůbec jsem nevěděla, jak se k tomu postavit. Běhala jsem denně deset kilometrů, ale zhubla jen pár gramů,“ řekla herečka pro Aha! pro ženy. Nakonec se jí ale s pomocí lékařů podařilo boj s váhovým přírůstkem zvládnout. Tereza upravila stravu a kila šla konečně dolů. „Léta jsem byla nemocná se štítnou žlázou, ale již dlouho mám klid. Musím zaklepat, jsem v pořádku a nemoc se zatím neozývá. Už neberu ani léky,“ dodala moderátorka.



Přečtěte si
-bello-
29. 1. 2017 • 23:15

citrooon Hypofunkci štítnice má dnes dost lidí i proto, že po ozařování se funkce zpomalí ( jedno co ozařují) a kolik % populace mělo ozařování je už obrovské číslo.Pokud hypofunkce je fakt malá, neřeší se to, jednou za půl roku vezmou test, neb se razí zásada, moc tu štítnici neprovokovat ( i u těch beonkologických) .Ale ty lidi prostě tlustý nejsou.To jen ženský obhajují svou tlouštku a zejména kvlůli : a) štítnicí ( blbost) b) postporodní vahou, kterou nemůžou , sichr že nemůžou sundat (blbost) , když se hejbá a nedřepí s kočárem u mekáče , nemá co řešit c) klimakteriem ( jo metabolisus) , ale když nedřepí u Růžovky a jde si k Vltavě zaběhat nemá jí co na těle tučnět . v 99,9 % se přežíraly, prošvihly moment, kdy s tím něco chtěly dělat ,vyflákly se na to a pak už jen přikrmovaly a kecaj.Sami sebe trestaj, protože jakmile se chlap za ženskou neotočí, je ta ženská žensky mrtvá

eisenbieger
29. 1. 2017 • 06:47

to je o nicem , hodili sem smutnou fotku , vytahli nakou nemucku z mladi a pritom to bude vypocitava rajda ktera ma v sobe tu bolsevickou vychovu ...zenska na nic , to cim se prodava je mimo dobu , ma spatnej management

ellenic
28. 1. 2017 • 20:08

Asi dnes nebudu moci usnout kvůli této informaci, navíc se jedná o starou záležitost a nyní v klidu. Ví novináři vůbec, co je vážná nemoc? Co mají říkat lidé se skutečně vážným onemocněním , mnoho let na lécích a mnohdy bez šance na vyléčení. Tereza Kostková na tom nejspíše nebude tak zle .

-bello-
28. 1. 2017 • 17:36

Na její výšku bylo i tak 56 kg v 18 letech dost.Ona si hlídá jídlo doteď a cvičí jak bláznivá, je posedlá sebou, nebo aspoň byla ještě před 2 lety, kdy měla pomalu v každém fitku natrvalo skříňku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.