Podraz na Gotta, který bolí! Je od vlastní krve | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Podraz na Gotta, který bolí! Je od vlastní krve

Karel Gott je v šoku.
Karel Gott je v šoku. (Foto Aha!: Pavel Machan, Martin Hykl a Marek Pátek)

Karel Gott (77) je v šoku! Jeho nejstarší dcera Dominika (43) se totiž vdala. Svou svatbu s finským přítelem Timem Tolkkim (50) dokázala utajit dokonce i před tátou.

Dominika se svým přítelem žije ve Finsku již několik let. Teď ale Blesk vypátral, že už jsou nějakou dobu dokonce manželé. O tomto faktu neměl dlouho nikdo ponětí.

„Dominika se vdala už před několika lety, ale já jsem se to od ní dozvěděl teprve nedávno,“ prozradil včera Gott. Sama Dominika nakonec tuto informaci potvrdila. „Jsme manželé a je nám spolu dobře. V dobrém i zlém, stojíme si po boku,“ napsala Blesku z Finska.

Více zajímavostí ze života Karla Gotta najdete ZDE!



Přečtěte si
sykorkaiva
25. 1. 2017 • 17:18

Je dost stará na to aby se nemusela ptát táty on se jí taky určitě neptal když převáděl majetek na tu svojí kotrmelínu ošklivou

kaluze
25. 1. 2017 • 16:49

to ví jen ona sama,proc to tátovi nerekla,treba nechtela aby táta cestoval takovou dálku,kdyz je tak nemocny,nebo nechtela zády dary,aby se táta nemusel ptát Ivany,prece ona musí vsechno odsouhlasit a Gott bez jejího povolení nesmí udelat nic,natoz jeste neco darovat Dominice.Tohle vsechno zrejmne Dominika chtela predejít.

diodaa
25. 1. 2017 • 16:45

Dominika je v tom nevinně, ta svého tátu miluje. To je jasný podraz Ivanky, která neinformovala Káju. Vždyt jí Ivanka nemůže přijít na jméno, a navíc mu stále kontroluje mobil a s kým může Kája mluvit, do toho ta jeho slavná mluvčí a je to. Spíše lituji mistra, tak dlouho vybíral, až přebral, to se stává. Škoda ho, kdyby byl sám bez Ivanky, možná by rakovinou ani neonemocněl. Psychika dělá svoje, a že Ivanka s ním dokáže mávat a poroučet, zrovna jako tchyně, proto jí raději koupili barak jinde. Jinak by poroučela tchyně u nich doma. Je hrozné takhle zničit člověka, umělce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.